Ahmet Gültekin Hoca kimdir, nerelidir?

Ahmet Gültekin Hoca kimdir, nerelidir, ne iş yapar, asıl mesleği nedir, güvenilir mi bir isim midir, tam olarak ne yapar soruları bu aralar merakla sorulan sorular arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Gültekin Hoca kimdir, nerelidir?

Ahmet Gültekin Hoca kimdir, nerelidir, kaç yaşında, nereden mezun oldu, nerede ders veriyor, güvenilir bir isim midir? Son dönemlerde ismi sıklıkla duyulan isimlerden biri olan Ahmet Gültekin Hoca hakkında merak edilen bilgilerden bazılarını sizler için derledik. 

Ahmet Gültekin Hoca ismiyle bilinen Ahmet Gültekin, İslami konularda kitaplar yazan, sohbetlerde bulunan bir isimdir. 

İnternette birçok platformda kendisiyle alakalı dersler, kitaplar ve sohbetlerden demetler bulunuyor. 

Ahmet Gültekin'in kendisine ait bir de internet sitesi bulunuyor.

Burada yer alan bilgilerden yola çıkarak Fatih'te bulunan İsmailağa Cemaati ile ilişkili ya da kendini öyle gösteren bir kişi olduğu anlaşılıyor. 

Gültekin, kendisine ait sitede kendini tanıttığı yazısında şunları söylemiş: 

Aslen doğum yerim Trakya’nın küçük şehri olan Kırklareli olmasına rağmen iki yaşından yirmi yedi yaşına kadar çocukluğum Edirne’de geçti.

Yirmi yaşındayken bir Beraat Kandili gecesi rüyamda bir alim zat Allah dostunu gördüm. Benim ilim okumamı ve Fatih Çarşamba’ya gitmemi söyledi. Bu görmüş olduğum rüyadan altı ay sonra bu rüyada gördüğüm zatı Fatih Çarşamba’da İsmail Camii Şerifinde cuma namazında görünce çok şaşırdım.

Allah dostunun elini öperken yanındaki hoca efendiye beni işaret etti. Anladım ki beni bekliyormuş. Sonra dua etmeye başladı: “Allah’ım seni hoca eylesin.”

Rüyada ve İsmailağa Camii’sinde gördüğüm kişi Mahmud Efendi Hazretleriydi. İlk ilmime Ahmet Meral Hoca’nın yanında başladım Daha sonra Ahmet İnanç Hoca Efendinin yanında devam ettim.

En son Ali Kara Hoca Efendi’den icazetimizi aldık elhamdulillah.

İnşallah ben de bu yolda karınca misali “Mevlam bizi görsün safımız belli olsun” diyerekten ilim yaymaya devam ediyorum.

Fi emanillah…

Ahmet Gültekin'e ait olduğu öğrenilen bazı eserler ise şöyle: 

Peygamber Efendimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellem'in 4000 Sünnet ve Adabları, Servetini Farket, Severek İlim Öğrenmek ve Severek Hafızlık Yapmak, İttihatçı Mekanik olarak sayılabilir.

Ahmet Gültekin kitapları;Kitapkalbi Yayıncılık, Pencere Yayınları aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.

Ahmet Gültekin tarafından yazılan son kitap "Servetini Farket", Kitapkalbi Yayıncılık tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.


 

Yorumlar

Masaallah çok sağlam güvenilir bir hkca Masaallah çok sağlam güvenilir bir hoca