Adıyaman'da Mahir Ünal'a 'Vallahi ben açım' diyen vatandaşın 100 adet koyunu olduğu ortaya çıktı

Adıyaman'da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın konuşmasını sabote ederek, "Vallahi ben açım" diyen vatandaşın sürü sahibi olduğu, buna rağmen belediyeden maddi yardım aldığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
'Vallahi ben açım' diyen adam sürü sahibi çıktı

Adıyaman'da 'Vallahi ben açım' diyen vatandaşın 100 adet koyunu olduğu ortaya çıktı. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın katıldığı etkinlikte yaptığı konuşma, bir vatandaşın isyanıyla yarıda kaldı. Esas sorunun işsizlik olduğunu söyleyen adam "Vallahi ben açım şu anda." dedi. Toplantı sonrası vatandaşla bir arayan gelen Mahir Ünal ise sosyal medya hesabından "Bu ses hakikatin ve milletin sesi değil. Çiftliği olan, bir kısmını devletin hibe desteği ile aldığı 100 koyunu varmış. Kendisini dinledim, bu bilgileri o verdi." ifadelerini paylaştı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, partisinin Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret etti. Önce Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ı ziyaret eden Ünal, daha sonra da partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Mahir Ünal'ın konuştuğu sırasında salonda bulunan bir vatandaş, yüksek sesle ülkede esas sorunun işsizlik olduğunu söyledi. Yaşadığı sıkıntıları anlatmaya başlayan vatandaş, "Kendim de AK Parti'deyim. Sayın bakanım ülkede esas meselemiz işsizlik. Vallahi ben açım şu anda." dedi.

Ünal ise bu sırada araya girerek "Sözlerimi bitirebilir miyim güzel kardeşim. Konuşma yapıyoruz burada." ifadelerini kullandı. Vatandaş ise sözleri sonrası parti görevlileri tarafından salondan dışarı çıkarıldı.

Toplantı sonrasında vatandaşla bir arayan gelen Mahir Ünal, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Bu ses hakikatin ve milletin sesi değil. Çiftliği olan, bir kısmını devletin hibe desteği ile aldığı 100 koyunu varmış. Adıyaman belediyesinden de maddi destek almış bir vatandaşımız. Toplantı sonrası kendisini dinledim. Bu bilgileri o verdi. Hakikat kazanacak, siz kaybedeceksiniz."

İkilinin görüşmesinde çekilen videoda da vatandaş; belediyeden 3 bin lira yardım aldığını, Sosyal Yardım Vakfı'ndan ise üzerine kayıtlı 100'e yakın hayvan olduğu için destek alamadığını belirtiyor.


 

Yorumlar