Adım Para gerçek mi, gerçekten para veriyor mu?

Adım Para gerçek mi, gerçekten para veriyor mu, kullananlar memnun mu, para alan var mı, kullanıcı yorumu veya deneyimi var mı?

Google Haberlere Abone ol
Adım Para gerçek mi, gerçekten para veriyor mu?

Adım Para gerçek mi, uygulamayı kullananlara gerçekten para veriyor mu, kullananlar memnun mu, para alan var mı, kullanıcı yorumu veya deneyimi var mı?

Son yıllarda akıllı cep telefonları üzerinden indirilerek günlük hayatımızda kullanabileceğimiz uygulama sayısı o kadar çok arttı ki hangisini indireceğimizi şaşırdık. Kişisel kullanım için hayata geçirilen uygulamaların başında sağlık sektörüyle ilgili olanlar geliyor. 

Adım Para gerçek mi, güvenilir mi, gerçekten para veriyor mu?
Adım Para gerçek mi, güvenilir mi, gerçekten para veriyor mu?

 

Özellikle spor ile ilgili uygulamalar sağlık uygulamalarının başını çekiyor. Akıllı cep telefonlarına yüklenen uygulamalarla hem sağlıklı kalmak hem de para kazanmak da mümkün. Nasıl mı? işte size bir örnek: Adım Para. Peki, Adım Para gerçek mi, gerçekten para veriyor mu?

Adım Para uygulaması hem yürüyerek sağlıklı kalmanızı hem de yürüdüğünüz kadar para kazanmayı sizlere vaad ediyor. 

Peki gerçekten de yürüdükten sonra para kazanılıyor mu? 

Evet yürüyerek para kazanabiliyorsunuz. Ama tabii ki belli şartları da yerine getirmek koşuluyla. 

Adım para uygulaması yürüyerek para kazanma ile ödül kazandıran uygulamadır.

Adım Para gerçek mi, güvenilir mi, gerçekten para veriyor mu?
Adım Para gerçek mi, güvenilir mi, gerçekten para veriyor mu?

 

İnternet kullanıcılarına online olarak para kazanma şansı sağlamaktadır.

Adım Para uygulamasında arkadaşlarınızı davet ederek, uygulamadaki cüzdanınıza para ekleyebilirsiniz. Bu arada birlikte yürüyüp birlikte kazanabilirsiniz.

Kullanıcıların daveti ile uygulamayı indiren ve adımını atan arkadaşın ile birlikte para kazanabilirsiniz. Dahası 1000 adımlık Adım Para kazanın.

Adım Para uygulaması ile adım atarak kazandığımız para kazanabilirsiniz. Ayrıca ödüllerde alabilirsiniz. Kısacası Adım Para Uygulaması Gerçek Mi? sorusuna vereceğimiz cevap evet olacaktır.

Adım atarak para ve ödül kazanımlarınızı güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

AdımPara kazanmak için, 10.000 adım dönüştürmen gerekmektedir.

Akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz bu uygulamayla attığınız adımlar sayılmaktadır. Her on bin adımda 1 dolar kazanıyorsunuz.

On bin adım ise yaklaşık 8 km yapıyor. Bu arada kazanılan para ise internet harcamalarında kullanıldığı gibi sanal döviz bürolarında gerçek paraya da çevrilebiliyor.

Adım atara yada yürüyüş yaparak da para kazanabilirsiniz. Özellikle Adım para uygulaması ile para kazanabilirsiniz.

4000 adım atıldığında ortalama olarak 3 – 3,5 km aralığındaki bir mesafe yürünmüş olur. Yani 4000 adım ortalama hesap ile 3,5 km eder.

Günde 3 saatten fazla yapılan yürüyüşler ve ortalama olarak 15 bin adım atan posta taşıyıcılarının vücut kitle indeksleri, bel çevreleri ve metabolik durumları sonucunda normal değerler elde edilmiştir.

Yürüyüş esnasında yaklaşık olarak saatte 4.5 kilometre, tempolu bir koşu programında ise ortalama 1 saatte 8 kilometre hız sağlanır.

70 kilo ağırlığında bir birey 1 saat koşu ile 580, 90 kilo bir birey ise 720 kalori harcar. Bu miktarlar 1 saatlik yürüyüşle harcanan kalorinin yaklaşık 3 katıdır.

ADIM PARA KULLANANLARIN YORUMLARI

Adım Para'nın nasıl bir uygulama olduğunu anlamanın en yolu onu kullananların deneyimleri ve yaptıkları yorumlar.

Uygulamayı kullandıktan sonra uygulamanın altına yorum yapan gerçek kişilerin yorumlarından bazıları ve Adım Para uygulamasının onlara verdiği cevaplar şöyle: 

İşe yarar bir uygulama . Ekstra adım para için reklam izliyoruz telefonun sesi kısık olmasına rağmen reklamın sesi son ses geliyor. Bir tek bende değil bu uygulamayı kullanan çoğu kişide böyle olduğunu duydum. Buna bir çözüm bulabilir misiniz lütfen ?

 

Uygulamayı kullanıyorum 1 haftadır. Günlük çalıştığım için adımlarım genel de her gün 10.000 adım veya üstü fakat 7 kuruş gibi saçma sapan bir şeyle çarpıyor adım sayımı. O kadar rekkam izliyorum. Her türlü kazanan kendileri bence gereksiz bir uygulama. Zaman kaybı kolay kolay bir uygulamaya yorum yapmam. Reklam izliyorum ben kuruş olarak alıyorum reklamı verenler ödemeleri yüksek mevlada yapıyor. Saçmalık

 Bu yoruma Adım Para'nın verdiği cevap: 

AdımPara27 Mart 2022 Uygulamamızda enerjin tam doluyken 10.000 adım dönüştürmene 1,1 AdımPara kazanırsın. Adımlarını enerjin düşükken dönüştürmüş olabilir misin? Kontrol edebilmemiz için bize [email protected] adresinden yazabilir misin? Ekibimiz hemen kontrol etsin :)

 

Yaklaşık 1 haftadır adımlarım hep boşa gidiyor, reklam izlemeye gelince reklamı izlettiriyorsunuz ama reklam bittikten sonra veya dönüştürmeye gelince beklenmedik bir hata oluştu diyip adımlarım dönüşmüyor ve de reklam izleme ödülünü de 2 kat adım da aktif olmuyor! Sorun giderildikten sonra ve de boşa giden adımlarım geri iade edildikten sonra yorumumu düzeltmek adına yeniden buraya geleceğim.

 

 

 

 

Uygulama az da olsa ödül vererek yürümeye teşvik ediyor ama son zamanlarda uygulama konusunda sorunlar (video izlemek için bekliyorum ama hiçbir şekilde izleme tuşu gelmiyor) yaşamaya başladım. Uygulama daha stabil çalışsa ve biraz daha fazla ödül verse çok güzel olur 

 

Şirketin cevabı: 

AdımPara25 Ocak 2022 Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederiz. Daha stabil çalışması için yazılım ekibimiz çalışıyor. Hızla artan kullanıcı sayımız için alt yapı iyileştirmelerine devam ediyoruz. Sorununuza yardımcı olabilmemiz için bize [email protected] adresinden yazabilirsiniz.

 

Kaynak: WebHakim.com


 

Yorumlar

Ersin celik Adım parada biriken parayı çekebilir miyim
yasemin bu adim para doğrumu