Adı Sevgi Belkıs kim oynuyor, kimdir?

Adı Sevgi Belkıs kim oynuyor, karakteri canlandıran oyuncu kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Adı Sevgi Belkıs kim oynuyor, kimdir?

Adı Sevgi Belkıs kim oynuyor, dizide Belkıs karakteri canlandıran oyuncu kimdir?

ATV'de bu sezon yeni yayınlanmaya başlayan "Adı Sevgi" isimli dizinin başrolünde Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş ve Fatih Al oynuyor.

Dizinin dikkat çeken karakterlerinden biri ise Belkıs Üsküplü'dür. 

Diziye canlılık katan isimlerden olan Belkıs Üsküplü karakterinin kim tarafından canlandırıldığı ise merak ediliyor. 

İşte Adı Sevgi dizisindeki Belkıs karakteri hakkında merak edilenlerden bazıları: 

Her hafta Pazar akşamı ekrana gelen Adı Sevgi'nin yönetmenliğini Sadullah Celen üstlenirken senaryosu da Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura'ya aittir. 

Genç öğretmen Elif Türkkan'ın Sarpça'ya gelişi, bu küçük ilçede yaşayan herkesin hayatında bir dönüm noktası olur. Elif burada hayatının baharındaki Zeynep'in çaresizliğiyle tanışınca ona kol kanat gerer. Böylece Zeynep'in evlenmeye zorlandığı güçlü Baykara ailesinin veliahdı Volkan ve Sarpça'nın üzerine kâbus gibi çökmüş olan bu aileyle tek başına bir savaşa girişir. Elif zamanla kendisi dışında bir kişinin daha ilçenin makus talihini değiştirmek için uğraştığını fark edecektir. Kendi ailesine sırtını dönmüş olan gizemli Emir Baykara'yla karşılaşması Elif için kafa karıştırıcı olur.

Ancak Elif için her şeyden önce gelen bir şey vardır. Öğrencileri için verdiği aralıksız mücadele sayesinde Zeynep'le başlayıp, Esma, Doğukan, Arda, Cem, Gülendam, Fidan ve daha pek çoklarının geleceğe umutla bakmasını sağlayacaktır. Adı Sevgi, öğrencileri için her şeyi göze alabilecek genç bir kadının, kararlılıkla, sevgiyle ve fedakarlıkla öğrencilerde, ailelerde ve bütün ilçede yarattığı değişimi anlatır.

Dizide Belkıs karakterini canlandıran oyuncu ise Berfu Öngören'dir.

Peki, Berfu Öngören kimdir?

Berfu Öngören 22 Ağustos 1981 tarihinde İzmir ilinde doğdu. 

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak çalıştı.

Tiyatro'nun yanı sıra, Bizim Evin Halleri ve Ne Seninle Ne Sensiz isimli tv dizilerinde rol aldı.

Belkıs karakterini canlandıran oyuncunun daha önce rol aldığı diziler ise şöyle:

Ne Seninle Ne Sensiz Seda (2005)

Bizim Evin Halleri - Misket Sezgin (2005 - 2008)

Bir Bulut Olsam - Seher (2009)

Çalgı Çengi - Güvenlikçinin Karısı (2010)

Unutma Beni - Ceylan (2012)

Kardeş Payı - Şükriye Duru (2014)

Hangimiz Sevmedik - Perran Özler (2016)

Kırmızı Oda - Bahar (2021)

ADI SEVGİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Adı Sevgi dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var, hangi karakteri, hangi oyuncu canlandırıyor?

İşte Adı Sevgi dizisinin oyuncuları:

Yunus Emre Yıldırımer (Emir Baykara), Gizem Güneş (Elif Türkkan), Fatih Al (Ekrem Baykara), Nihan Büyükağaç (Macide Baykara), Mehtap Bayri (Şükran), Okday Korunan (Zahit), Hande Kaptan (Özlem), Asya Kasap (Zeynep Aydan), Mert Doğan (Volkan Baykara), Serpil Gül (Kerime Aydan), İlker Sami Kılıç (Doğukan Gündüz), Asena Keskinci (Gülendam Aydan), Esat Polat Güler (Mehmet Aydan), Kürşat Demir (Ferdi Özer), Ece Koroğlu (Fatma Zafer), Cenk Hakan Köksal (Nevzat Zafer), Lara Domaç (Fidan Özer), Sıla Korkmaz (Esma Zafer), Arzu Güler (Leyla Gündüz), Bora Kırkım (Arda Nasıf), Ozan Güçlü (Cem Nasıf), Berfu Öngören (Belkıs Üsküplü) ve Bertan Emre Dirikolu (Orhan Meteoğlu)


 

Yorumlar