Adana Şehir Hastanesi randevu alma işlemi ve telefon numarası

Adana Şehir Hastanesi'nin adresi nedir, Adana Şehir Hastanesi'nde randevu nasıl alınır, Adana Şehir Hastanesi telefon numarası kaç? Adana Şehir Hastanesi ile ilgili merak edilen bütün konular ve bililer şöyle:

Google Haberlere Abone ol
Adana Şehir Hastanesi randevu alma işlemleri

Adana ve çevresindeki illere sağlık hizmetlerinin hemen hemen hepsini bir arada sunmak için kurulan Adana Şehir Hastanesi'nin adresi, telefon numarası ve randevu sistemi konusunda vatandaşlar bazı bilgileri merak ediyor. Örneğin Adana Şehir Hastanesi adresi nedir, telefon numarası kaçtır, Adana Şehir Hastanesi'nden randevu nasıl alınır? İşte Adana Şehir Hastanesi ile ilgili merak edilen konuların tamamı: 

Adana Şehir Hastanesi Randevu

Adana Şehir Hastanesi Adres:

Kışla Mahallesi, Dr. Mithat Özsan Bulvarı Numara: 1, Yüreğir - Adana.

Adana Şehir Hastanesi Yol Tarifi:

Adana Şehir Hastanesi Telefon Numarası:

0322 455 90 00

Adana Şehir Hastanesi'nde muayene ya da tedavi olmak isteyen vatandaşlar Adana Şehir Hastanesi randevu sisteminin nasıl çalıştığını merak ediyor. Adana Şehir Hastanesi'nden randevu almak son derece kolay ve basit. 

Bunun için Merkezi Hekim Randevu Sistemi yani MHRS'yi kullanmak yeterli. 

MHRS üzerinden Adana Şehir Hastanesi'nden randevu almak isteyen vatandaşlarımız kendi TC Kimlik Numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak randevu alabilirler.

MHRS üzerinden randevu almakta sorun yaşayanlar öncelikle 182 numaralı randevu hattını arayarak randevu alabilirler.

Randevu almakta sorun yaşayan vatandaşlar yukarıda verilen telefon numarası üzerinden gerekli bilgileri temin edebilirler.

Adana Şehir Hastanesi hasta ziyaret saatleri

Adana Şehir Hastanesinde hasta ziyaret saatleri öğle 13.00 ile 14.00 arasında; akşam ise 18.00 ve 19.00 saatleri arasında yapılabilmektedir.

Yorumlar