Adana Demirspor Trabzon maçı kaç kaç, golleri kim attı, maç özeti, Trabzon şampiyon mu?

Adan Demirspor Trabzon maçı kaç kaç, golleri kim attı, maç özeti, Trabzon şampiyon mu, şampiyonluk için gerekli olan puanlar alındı mı, Süper Lig'in bitimine kaç maç kaldı, kaç puan fark var?

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor Trabzon maçı kaç kaç, golleri kim?

Adana Demirspor Trabzon maçı kaç kaç, golleri kim attı, maç özeti?

Şampiyonluk için hazırlanan Trabzonspor bu akşam Adana Demirspor'a konuk oldu.

İlk yarıda kendisinden beklenen performansı sergileyen Trabzonspor, ikinci yarıda maçı üstünlükle bitirmek istiyor. 

Gözler en yakın rakibi olan Fenerbahçe ile puan farkı 8'e kadar düşen Trabzonspor'un aradaki farkı son 4 haftada koruyup koruyamayacağında. 

Trabzonspor'un hala şampiyonluğu kaybetme riski var; Fenerbahçe'nin de matematiksel olarak hala şampiyon olma ihtimali var. Ancak bu akşamki maçı Trabzonspor'un kazanması halinde aradaki fark tekrar 11'e çıkacak ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk hayalleri daha da zorlaşacak. 

İşte Adana Demirspor ve Trabzonspor maçı özeti ve golleri: 

90+5. Dakika: Trabzonspor ligin 34. haftasında konuk olduğu Adana Demirspor'u 3-1 yenerek Süper Lig'deki liderliğini sürdürdü. Trabzon ile Fenerbahçe arasındaki puan farkı tekrar 11'e yükseldi. Fenerbahçe'nin şampiyonluk için bütün maçları kazanması ve Trabzon'un en az 3 maçı kaybetmesi ihtimali dışında bir alternatifi yok. 

90+5. Dakika: PENALTI KAÇTI!

Remy'nin penaltı vuruşunda top direkten döndü.

Adana Demirspor penaltı kazandı. Samet Akaydın, Ahmetcan Kaplan ile mücadelesinde yerde kalınca hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını gösterdi.

90+5. Dakika: ADANA DEMİRSPOR PENALTI KAZANDI!

Samet Akaydın, Dorukhan'ın darbesiyle ceza sahasında yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi.

90+5. Dakika: 

90. Dakika: Maçın normal süresine 5 dakika daha eklendi. 

89. Dakika: Trabzonspor'da Berat, Hamsik'in yerine oyuna girdi.Marek Hamsik - Berat Özdemir

86.Dakika: Adana Demirspor'da Bjarnason çıktı, Djokovic girdi.Birkir Bjarnason - Damjan Djokovic

86. Dakika: Trabzonspor'da kaleci Uğurcan, zamana yönelik hareketi sonrası sarı kart gördü.Sarı Kart - Ugurcan Cakir

83. Dakika: Adana Demirspor bu dakikalarda baskıyı iyice arttırdı.

83. Dakika: Adana Demirspor'da Remy, Assombalonga'nın yerine oyuna girdi.Britt Assombalonga - Loïc Rémy

79. Dakika: Trabzonspor'da Visca çıktı, Yusuf Erdoğan girdi.Edin Visca - Yusuf Erdogan

75. Dakika: ADANA DEMİRSPOR FARKI 2'YE İNDİRDİ! Ceza yayından kazanılan serbest vuruşta topun başına VArgas geldi. Arjantinli oyuncunun plase vuruşunda top ağlarla buluştu.Gol - Matías Vargas

71. Dakika: Adana Demirspor'da Alper, Rassoul'un yerine oyuna dahil oldu.Khadim Rassoul - Alper Uludag

71. Dakika: Adana Demirspor'da Akintola çıktı, Erhun girdi.David Akintola - Erhun Öztümer

61. Dakika: TABZONSPOR, DJANİNY'NİN GOLÜYLE FARKI 3'E ÇIKARDI!Gol - Djaniny

58. Dakika: İkinci yarıda tempo düşük. Karşılaşma orta saha mücadelesiyle geçiliyor.

50. Dakika: TRABZONSPOR GOLE ÇOK YAKLAŞTI! Atılan ara pasında savunma arkasına sarkan Djaniny kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ayağından açınca kaleci Muric topu uzaklaştırdı.

46. Dakika: Adana Demirspor'da Deli yerini Tayyip'e bıraktı.Simon Deli - Tayyip Sanuc

46. Dakika: İkinci yarı başladı!

BİRİNCİ DEVRE TRABZON ÖNDE BİTİRDİ

İlk yarıyı Trabzonspor 2-0 önde tamamladı.

45. Dakika: İlk yarıyı 6 dakika uzatan Yaşar Kemal Uğurlu, 4. dakikada devre düdüğünü çaldı. Süreyi gösteren Uğurlu, soyunma odası tüneline doğru giden futbolcuları geri çağırdı.

45. Dakika: İlk yarının sonuna 6 dakika eklendi!

39. Dakika: DİREKTEN DÖNDÜ! Sağ kanattan çalımla ceza sahasına giren Svensson'un ceza yayına pasında Bjarnason'un şutunda top direkten oyun alanına geri döndü.

36. Dakika: ADANA DEMİRSPOR GOLE ÇOK YAKLAŞTI! Atılan uzun topta Vargas'ın ceza sahasına indirdiği topta Yunus Akgün'ün yerden sert şutunda kaleci Uğurcan topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

30. Dakika: Trabzonspor'da sakatlanan Bruno Peres yerini Ahmetcan Kaplan'a bıraktı.Bruno Peres - Ahmetcan Kaplan

26. Dakika: TRABZONSPRO GOLE YAKLAŞTI! Sol kanattan çalımla çizgiye inen Kouassi, topu kale önü sol çapraza çevirdi. Abdülkadir Ömür'ün gelişine vuruşunda top uzak kale direğinin yanından dışarı gitti.

24. Dakika: Yunus Akgün'ün ceza sahasında yerden şutunda top kaleci Uğurcan'da kaldı.

20. Dakika: ADANA DEMİRSPOR ETKİLİ GELDİ! Sağdan Gökhan'ın uzun pasında arka direkte Vargaz topu kafayla kale içine çevirdi. Kale önünde uygun durumda bulunan Akintola topa dokunamadı.

12. Dakika: TRABZONSPOR FARKI 2'YE ÇIKARDI! Sağdan Visca'nın ortasında kale önünde Cornelius kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.Gol - Andreas Cornelius

8. Dakika: TRABZONSPOR ÖNE GEÇTİ! Bruno Peres penaltı vuruşunda topu ağlara gönderdi.Gol - Bruno Peres

6. Dakika: PENALTI TEKRAR EDİLECEK! Var incelemesi sonuna Yaşar Kemal Uğur'lu penaltıyı kurtaran Muric'in ayaklarının çizginin dışında olduğunu tespit etti ve penaltıyı tekrarlattı.

4. Dakika: PENALTI KAÇTI! Abdülkadir Ömür'ün penaltı vuruşunda kaleci Muric gole izin vermedi. Muric'ten seken topu savunma dışarı gönderdi.

2. Dakika: TRABZONSPOR PENALTI KAZANDI! Visca, Simon Deli'nin müdahalesiyle ceza sahasında yerde kaldı. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını gösterdi.

1. Dakika: Müsabaka başladı!

Maç ÖncesiTrabzonspor'un ilk 11'i: Uğurcan, Peres, Hugo, Denswil, Siopis, Dorukhan, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Kouassi, Cornelius.

Maç ÖncesiAdana Demirspor'un ilk 11'i: Muric, Svensson, Deli, Samet, Rassoul, Gökhan, Bjarnason, Akintola, Vargas, Yunus, Assombalonga.

MAÇTAN DİĞER ÖNEMLİ DETAYLAR

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor'a konuk olan Trabzonspor, ligde son oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı VavaCars Fatih Karagümrük maçına göre ilk 11'de 3 değişiklikle sahaya çıktı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Adana Demirspor deplasmanında takımın ilk 11'ini Uğurcan Çakır, Peres, Hugo, Denswil, Siopis, Dorukhan Toköz, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Kouassi, Cornelius ile oluşturdu.

Trabzonspor'da 1-1 berabere kalınan Fatih Karagümrük maçında ilk 11'de oynayan Hüseyin Türkmen sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Avcı, Bakasetas ve Djaniny'i ise yedek soyundurdu.

Bu oyuncuların yerine Siopis, Abdülkadir Ömür ve Kouassi ilk 11'de sahaya çıktı.

ADANA DEMİRSPOR'DA 4 DEĞİŞİKLİK

Ev sahibi takım Adana Demirspor ise ligde deplasmanda 4-0 kaybettikleri Kasımpaşa karşılaşmasına göre ilk 11'de 4 değişiklik yaptı.

Teknik direktör Vincenzo Montella, bu maçta ilk 11'de Muric, Svensson, Deli, Samet Akaydın, Rassoul, Gökhan İnler, Bjarnason, Akintola, Vargas, Yunus Akgün, Assombalonga'ya şans verdi.

Akdeniz ekibinde geçen maçta ilk 11'de forma giyen Balotelli kırmız kart cezası, Stambouli ise sakatlığı nedeniyle bu maç kadrosunda yer almadı. Tayyip Talha Sanuç yedek soyunurken Belhanda da ilk 18'de yer almadı.

Bu oyuncular yerine Deli, Bjarnason, Akintola ve Assombalonga ilk 11'de yer aldı.

TARAFTARLAR TRİBÜNLERİ DOLDURDU

Adana Demirspor taraftarları, maça büyük ilgi gösterdi. Yeni Adana Stadı'nın 33 bin kişilik tribünleri içinde ev sahibi taraftar için ayrılan bölümler büyük çoğunlukla doldu.

Öte yandan mavi lacivertli taraftarlar maçtan önce maraton tribününde kartonlar ve afiş eşliğinde Adana Demirsporlu futbolcuları resmederek "On bin resme dahil olsanız da biz veririz en iyi pozu" yazılı pankart açtı.

Her iki takımın oyuncuları da seremoniye yanlarında çocuklarla birlikte çıktı.

Yorumlar