Adalet Bakanı Gül'den Kadir Şeker açıklaması

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Konya'da sevgilisine şiddet uygulayan Özgür Duran ile yaşadığı tartışma sonucunda Duran'ı öldüren Kadir Şeker hakkında açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Adalet Bakanı Gül'den Kadir Şeker açıklaması

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Konya'da yaşanan ve Türkiye'nin gündemine oturan Kadir Şeker soruşturmasıyla ilgili konuştu.

Bakan Gül, Konya'da Kadir Şeker soruşturması için şunları söyledi:

"Hakim savcı sizin gibi insan. Deliller doğrultusunda soruşturma yapılacak. Bir kişi tutuklu olunca mahkum gibi değerlendirmek yanlış tutuklu diye suçlu demek doğru değil. Salıverilince suçsuz demek de yanlıştır. Hakim savcılarımız soruşturmayı titizlikle yürütecektir."

NE OLMUŞTU?

Konya'da evine giderken Özgür Duran'ın kız arkadaşına şiddet uyguladığını gören Kadir Şeker, ikilinin yanına giderek ne olduğunu sormuş ve Özgür Duran ile aralarında tartışma yaşanmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Kadir Şeker, cebindeki bıçağı çıkarmış ve Özgür Duran bu bıçakla kalbine aldığı darbe sonucunda hayatını kaybetmişti.

Kadir Şeker verdiği ifadede bıçağı kendini korumak amaçlı üstünde taşıdığını ve olay sırasında Özgür Duran'ın boğazını sıktığını nefes alamadığını bu sırada bıçağı cebinden çıkardığını söylemişti. Şeker, aralarında yaşanan arbede sonucunda yere düştüklerini ve bu sırada bıçağın Özgür Duran'ın kalbine saplandığını söylemişti. 

Yorumlar