Acun'un bindiği köpek balığı hangi marka ve model fiyatı ne kadar?

Acun Ilıcalı'nın kullandığı deniz aracı şaşırttı. Peki, Acun'un bindiği köpek balığı şeklindeki deniz aracı hangi marka ve model fiyatı ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
Acun'un kullandığı deniz aracı neydi?

Acun Ilıcalı'nın Survivor 2021 programının ilk bölümünün açılışında kullandığı deniz aracı şaşırttı. 

Yunus balığı şeklindeki Jet Ski görenleri şaşırttı. Üzeri kapatılabilen, tek kişilik kabini bulunan ve denizin altından da sürülebilen aracı görenler şaşırdı. 

Yunus balığını andıran deniz aracı aynen yunus balıklarının yaptığı gibi denizin altında bir süre sonra zıplayarak denizde yüzebiliyor. 

İşte Acun'un kullandığı deniz aracının adı ve özellikleri: 

Genel adı: Innespace Yunus

Genel özellikler 
Tür:
Yarı Denizaltı
Yer değiştirme: 612 kg (1.349 lb)
Uzunluk: 5,27 m (17,3 ft)
Kiriş: 1,0 m (3,3 ft)
Kurulu güç: 260 hp (190 kW)
Tahrik: eksenel akışlı jet pompası
Hız: Yüzey: 47 kn (87 km / s; 54 mph)
Sualtı: 21 kn (39 km / s; 24 mph)
Kapasite: 2
Mürettebat: 1

Innespace Seabreacher (veya Sea Breacher ), bir yunus şeklini temel alanve bir yunusun hareketini taklit etme kabiliyetine sahip,iki koltuklu yarı batan kişisel deniz taşıtı yani bir tür mini denizaltısıdır.

Deniz aracı, yarı deniz taşıtlarını pazarlayan, inşa eden ve müşterilere satan Amerikan şirketi Innespace Inc.'in kurucuları olan New Zealander Rob Innes ve ortağı American Dan Piazza tarafından tasarlandı ve geliştirildi. Tek koltuklu Innespace Dolphin'in üretim modelidir. Kavram, Thomas "Doc" Rowe ve Dennis "Dusty" Kaiser tarafından 1987'de Noland Won ile icat edilen VASH'den ( değişken tavırlı dalgıç hidrofoil ) geldi.

İki koltuklu gemi, Hurth V-drive şanzımanına bağlı bir Atkins Rotary Marine motoruyla çalıştırılıyor.

Seabreachers, çok çeşitli renk özelliklerinde ve işaretlerde mevcuttur - hatta bir Seabreacher bir uzay mekiğini andırır. 

Yorumlar

murat kerem jet balığı kaç lira