Abdullah Ergin cinayeti çözüldü mü, kim öldürdü? Müge Anlı Abdullah Ergin olayı nedir?

Abdullah Ergin 3 ay önce kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından öldürüldü. Kızı Elif Ergin, Müge Anlı'dan yardım isteyerek babasının katillerinin bulunmasını istedi. Peki, Abdullah Ergin kimdir, neden öldürüldü, kim öldürdü, katili kim?

Google Haberlere Abone ol
Abdullah Ergin cinayeti çözüldü mü, kim öldürdü?

Abdullah Ergin kimdir, neden öldürüldü, kim öldürdü, katili kim soruları bu aralar Müge Anıl ile Tatlı Sert programını izleyen herkes tarafından merakla soruluyor. 

48 yaşında olan Abdullah Ergin aslen Erzurumlu'dur. Manisa'da yaşamaktaydı. Evli kadınlarla olan ilişkisi nedeniyle çevresi tarafından eleştirilen biri olduğu kızı ve eski eşi tarafından biliniyor.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programın yeni bölümlerinde babasının katillerini arayan Elif Ergin damgasını vurdu. 

Abdullah Ergin cinayeti çözüldü mü, kim öldürdü? Müge Anlı Abdullah Ergin olayı nedir?
Abdullah Ergin

 

Babasının eski eşi Asuman ile babasının sonradan konuşmaya başladığı Ömür ismindeki kadından şüphelendiğini belirten Elif Ergin, babasının katilinin bulunmasını istiyor. 

Canlı yayında babasının katilini ararken eski eşi Asuman'dan şüphelendiğini belirten Elif, sonunda stüdyoda Asuman ile yüz yüze geldi.

Asuman ise cinayetle bir ilgisinin olmadığını, asıl şüphelenmesi gereken kişinin Ömür isimli evli kadın olduğunu söylüyor.

Öte yandan Elif'in Ömür isimli kadını tanıdığı halde bunu inkar ettiği iddiaları da programa damgasını vurdu.

Asuman ile Elif'in sert tartışmaları Müge Anlı'nın en son programında şaşkınlıkla izlenmişti. 


 

Yorumlar