Abdullah Avcı'dan Anadolu Ajansı'na ziyaret

- Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı, 97. kuruluş yılı nedeniyle Anadolu Ajansı'nın İstanbul ofisini ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
Abdullah Avcı'dan Anadolu Ajansı'na ziyaret


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, 97. yılını kutlayan Anadolu Ajansı'na ziyarette bulundu.

Avcı, Anadolu Ajansı İstanbul Ofisi'nde, Spor Haberleri Yayın Yönetmeni Ersin Şiyhan, İdari İşler Müdürü Sabri Çelebioğlu, Spor Haberleri Editörü Eyüp Karakuş ve Uluslararası Spor Haberleri Editörü Barış Kuyucu ile bir araya geldi.

Teknik direktör Avcı, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Anadolu Ajansı, güvenilir kaynak. Anadolu Ajansı mı söyledi, o mu yazdı, o zaman doğrudur. Benim bildiğim algı budur, o güvenilirliği devam ediyor. Ajans, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden 17 gün önce kurulmuş. O günden bu yana bu güveni sürdürebilmek büyük başarı. Bizim için de Anadolu Ajansı olunca tamamdır, doğrudur. Kafamızdaki soru işaretlerini kaldırdığınız için size teşekkür ediyoruz. 11 dilde yayın yapıyor, bu harika."

Ziyarette Ersin Şiyhan, Abdullah Avcı'ya, Anadolu Ajansı foto muhabirleri tarafından çekilen bir fotoğrafını hediye etti. Avcı da imzaladığı bir Medipol Başakşehir formasını Şiyhan'a verdi.

Yorumlar