10 Ekim 2020 reyting sonuçları açıklandı, işte birinci olan dizi

Reyting yarışının 10 Ekim Cumartesi günkü ayağında MasterChef Türkiye, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Zümrüdüanka, Kalk Gidelim, Kim Milyoner Olmak İster vardı. Peki, hangisi daha çok izlendi? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Reyting mücadelesinin birincisi belli oldu

Televizyon ekranlarında dün akşam yayınlanan diziler Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Kalk Gidelim, Zümrüdüanka ve Çatı Katı Aşk gibi diziler oldu. Öte yandan Kim Milyoner Olmak İster ile MasterChef Türkiye yarışma programları da dün akşam mücadeleye katılan yapımlardı. Peki, 10 Ekim Cumartesi günü reyting sonuçları nasıl oldu, hangi yapım birinci oldu? İşte detaylar:

Reyting yarışında TOTAL'de 1.sırada TV8’de yayınlanan “Masterchef Türkiye”, 2.sırada Show TV’de ekrana gelen “Kuzey Yıldızı İlk Aşk”, 3.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Masterchef Türkiye”, 2.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu”, 3.sırada “Masterchef Türkiye”nin özeti yer aldı.

9 EKİM 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Ramo, Babil, Kırmızı Oda, Hercai, Payitaht Abdülhamid, Çocukluk ve Arka Sokaklar gibi birbirinden iddialı yapımların yarışı sonuçlandı. Televizyon kanallarının en iddialı dizileri Cuma akşamı seyircinin karşısına çıktı. Bütün kanalların en iddialı dizileri aynı anda seyircinin karşısına çıktı. Bu nedenle reyting yarışınını dün akşam nasıl geçtiği merakla bekleniyordu. 

Reyting yarışını birincisi dün akşam TV8’de yayınlanan “Kırmızı Oda” oldu. Yarışmanın ikincisi ise Kanal D'de ekrana gelen "Arka Sokaklar" dizisi oldu. 3.sırada ise Show TV’de yayınlanan “Ramo” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Kırmızı Oda”, 2.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber”, 3.sırada “Ramo" yer aldı.

Fox TV'de ilk kez izleyiciyle buluşan "Çocukluk" dizisi ise reyting yarışını Total'de 5., AB'de ise 4. olarak tamamladı.

TOTAL'DE SIRALAMA

8 EKİM 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Türk televizyon kanallarında 8 Ekim Perşembe günü yayınlanan yapımlar arasından birinci olanlar ve ilk 10 sırada yer alanlar belli oldu. Peki, 8 Ekim 2020 reyting sonuçları nasıl oldu, hangi dizi daha çok izlendi? İşte detaylar:

Yeni Hayat, Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Emanet, Yemin ve MasterChef Türkiye gibi yapımlar dün akşam seyircinin karşısına çıktı. 

Uyanış Büyük Selçuklu tekrar bölümüyle TRT 1'de yayınlanırken, Show TV'de "Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı" filmi yayınlandı. Star TV'de ise Yol Arkadaşım 2 isimli komedi filmi yayınlandı.

ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova Total'de birinci sırada yer alırken, Mucize Doktor ikinci oldu. AB Grubunda ise Mucize Doktor birinci Bir Zamanlar Çukurova ise ikinci oldu. 

İşte 8 Ekim reyting sonuçları:

7 EKİM 2020 REYTİNG SONUÇLARI

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisi dün akşam yeni sezonun ilk bölümüyle hayranlarının karşısına çıktı. Kuruluş Osman ilk bölümüyle listeleri alt üst ederek bütün kategorilerde birinci sırada yer aldı. İşte sonuçlar:Total'de 1.sırada ATV’de yayınlanan “Kuruluş Osman”, 2.sırada “Kuruluş Osman”ın özeti, 3.sırada Kanal D’de ilk bölümü ekrana gelen “Sadakatsiz” yer aldı. AB'de ise 1.sırada “Kuruluş Osman”, 2.sırada Kanal D’de ilk bölümü  yayınlanan “Sadakatsiz”, 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

6 EKİM 2020 REYTİNG SONUÇLARI

TRT 1'de yayınlanan ve konusu bakımından sonra derece ilgi çekici olan Masumlar Apartmanı dizisi dördüncü bölümüyle de zirveyi kimseye kaptırmadı. Televizyon ekranlarında dün gündüz ve akşam kuşaklarında seyircinin karşısına çıkan yapımlar arasında en fazla izlenenler belli oldu. Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Baraj ve MasterChef Türkiye gibi birbirinden iddialı yapımlar dün akşam ekranlara geldi. Peki, 6 Ekim 2020 Salı günü en çok izlenen yapım hangisi oldu, reyting sonuçları nasıl oldu?

5 EKİM 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Total'de ilk sırada TRT1’de yayınlanan “Uyanış: Büyük Selçuklu”, ikinci sırada Show TV’de ekrana gelen “Çukur”, üçüncü sırada TV8’de izleyici ile buluşan “Mastercheff Türkiye” yer aldı.

AB'de ise birinci sırada “Uyanış: Büyük Selçuklu”, ikinci sırada “Mastercheff Türkiye”, üçüncü sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

Yorumlar

eylem yeah! arka sokaklar yükselmiş