8 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2020 yarışmasının bu akşamki etabında ödül oyunu oynandı. Peki, 8 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı? Detaylar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
8 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı?

TV8'de canlı olarak yayınlanan Survivor yarışması bu akşam bir kez daha ödül oyunlarına sahne oldu. Ödül oyunu için takımlar kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Survivor ödül oyununda bu akşam Kırmızı ve Mavi takımlar ödül oyunu için mücadele etti. Kıyasıya bir mücadelenin sergilendiği Dominik Cumhuriyeti'ndeki Survivor kampında heyecan doruk noktasındaydı. Peki, 8 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı? 

Ödül oyununda daha güçlü olan Kırmızı Takım 9-1'e kadar oyunu önde götürdü. Mavi Takım ise daha zayıf kaldı.

Yarışmada kırımızı takımın 8 farkla öndeyken Elif ile Cemal Can parkura çıktı. İkili başa baş bir şekilde mücadele etti. Mavi takımdan Cemal Can takımının ikinci sayısını alarak, arkadaşları için umut oldu. 

Takımların 8 puanlık farkı 7'ye düştükten sonra Mavi takımdan Ardahan, Kırmızı takımdan ise Berkan parkura çıktı. Ardahan, takımının iki sayısından birini alan yarışmacıydı. 

Ardahan var gücüyle takımının üçüncü sayısını almaya çalıştı ancak Berkan takımının ihtiyacı olan son bir puanı daha alarak oyunun sonucunu belirledi.

Böylece 8 Haziran Survivor ödül oyununu Kırmızı takım kazandı.

Bu akşam oluşan takımlar ise şöyleydi: 

Kırmızı Takımda

  1. Berkan
  2. Sercan
  3. Mert
  4. Elif
  5. Barış

 

Mavi Takımda ise; 

  1. Cemal Can
  2. Yasin
  3. Ardahan
  4. Nisa
  5. Evrim

 

SURVİVOR 100. BÖLÜM FRAGMANI

8 Haziran Pazartesi günü oynanan Survivor 100. Bölüm fragmanı:

Yorumlar