5 Ağustos 2019 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı

Televizyon kanallarında pazartesi günü yayınlanan yapımlar bir kez daha reyting listelerinde en üstlerde kendine yer bulmaya çalıştı. Diziler, yarışma programları ve filmlerin yayınlandığı pazartesi akşamının en çok izlenenleri arasında Canevim dizisi ile Çarkıfelek yarışması bulunuyordu. TRT 1'de çocukların çok sevdiği Tozkoparan dizisi yayınlanırken, Show, Star ve FOX TV gibi kanallarda ise film yayınlandı. Reyting listelerinde totalde zirveye oturan yapım Canevim oldu. Peki 5 Ağustos 2019 Pazartesi reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
5 Ağustos 2019 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı

Türkiye'de yayın yapan televizyon kanallarında pazartesi günü yayınlanan yapımlar bir kez daha reyting listelerinde en üstlerde kendine yer bulmaya çalıştı. Genel olarak diziler, yarışma programları ve filmlerin yayınlandığı pazartesi akşamının en çok izlenenleri arasında Canevim dizisi ile Çarkıfelek yarışması vardı. Yapımlar arasında TRT 1'de çocukların çok sevdiği Tozkoparan dizisi yayınlanırken, Show, Star ve FOX TV gibi kanallarda ise film yayınlandı. Totalde reyting listelerinin ilk sırasında yer alan yapım "Canevim" dizisi odu. Peki 5 Ağustos 2019 Pazartesi reyting sonuçları nasıl oldu? 

Pazartesi akşamının en eğlenceli programı Kanal D'de yıllardır yayınlanmaya devam eden eğlence ve yarışma programı Çarkıfelek oldu. Mehmet Ali Erbil'in rahatsızlanmasından sonra şimdilerde Emre Karayel'in sunduğu yarışma programında her akşam yarışan 3 kişi çok sayıda hediye kazanıyor. Bazen de yarışmacılar büyük ödül olan araba ödülünü kazanıyor. Dün akşamki yarışma da yine yarışmacılar için şanslı sayılabilecek bir etap geçirdi. Çünkü yarışmada büyük ödül olan araba yarışmacılardan Sercan tarafından kazanıldı. Sercan, kendisine sorulan 7 harfli bir meslek ismini rahatlıkla bildi. Sonrasında ise seçti mor renkli zarfı açtı. Zarfta büyük ödül olan araba açıldı. 

TRT 1'de ise çocuklar tarafından ilgiyle takip edilen "Tozkoparan" dizisi yayınlandı. Ata sporu okçuluğun sevdirilmeye çalışıldığı dizide küçük çocukların okçuluk eğitimi aldıkları sırada yaşadıkları maceralar anlatılıyor. 

Dün akşam yayınlanan yapımlardan arasında dizi olarak ATV'de "Canevim" reyting yarışlarında totalde zirveye oturdu. Başrollerinde Aras Aydın ve Özgür Çevik'in oynadığı dizide birbirini çok seven iki gencin, kötülük sahipleri tarafından ayrılmak istenmesini konusu işleniyor.

Show TV ise dün akşam "41. Gün" isimli yabancı bir sinema filmiyle seyircisinin karşısına çıktı. 

FOX TV ise "Nadide Hayat" isimli başrolünde Demet Akbağ'ın oynadığı yerli sinemayla izleyicisiyle buluştu. 

Star TV'de başrolünde Kemal Sunal'ın oynadığı "Şark Bülbülü" isimli yerli sinema yayınlandı.

Kanal 7 ise "Yemin" ve "Tatlı Bela" isimli eski dizilerinin tekrarını verdi.

TV8 de yerli sinema yayınlayan kanallar arasında yer aldı. Yayınlanan sinema ise "Annemin Yarası" oldu. Annemin Yarası, Bosna Hersek'te yaşanan savaş yıllarından bir hikayeyi işliyor. Filmde, savaş esnasında Sırp askerlerinin tecavüzüne uğrayan bir kadının, bu tecavüzden doğan bir çocuğu oluyor. Çocuk, büyüdükten sonra annesinin başına gelenleri bir şekilde öğreniyor. Sonrasında ise annesinin intikamını almak için, annesine bunu yapanların peşine düşüyor. Uzun bir arayıştan sonra annesinin hayatını karartanların izini buluyor ve sonrasında intikamını almak için gereken planları yapmaya başlıyor.

Peki, 5 Ağustos 2019 Pazartesi reyting sonuçları nasıl oldu?

Reyting listelerinde 5 Ağustos 2019 Pazartesi günü birinci olan ve ilk beşe giren yapımlar AB GRUBU'na göre şöyle: 

1- FOX Ana Haber
2- 42 Gün - Show TV
3- Nadide Hayat - FOX TV
4- Çarkıfelek - Kanal D
5- İntikam Dövüşü - Show TV

5 Ağustos 2019 Pazartesi Total Grubu reyting sonuçları ilk beş

1- Canevim - ATV
2- FOX Ana Haber
3- Çarkıfelek
4- Şark Bülbülü - Star TV
5- 41 Gün - Show TV

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar