"4. Uluslararası İstanbul Trienali"

"4. Uluslararası İstanbul Trienali"nin etkinlik programı belirlendi

Google Haberlere Abone ol
"4. Uluslararası İstanbul Trienali"

Bağımsız Sanat Vakfı tarafından Yedikule Hisarları Açık Hava Müzesi'nde düzenlenen "4. Uluslararası İstanbul Trienali"nin etkinlik programı açıklandı.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, etkinliğin küratörlü gezileri 24, 25, 31 Mayıs ve 1, 7, 8 Haziran'da saat 11.30'da düzenlenecek.

Ayrıca, 20 Mayıs saat 11.00'de Iulya Levin'in Gastro-Art Performansı, 16.00'da sanatçılar Hakan Yılmaz ve Filiz Ağdemir'in "NFT'lerin Mekana Özgü Yerleştirilmesi" başlıklı söyleşisi yapılacak.

Sanatçı Fırat Neziroğlu'nun "Birbirinize Görünür Bağlarla Bağlıyız" söyleşisi 21 Mayıs'ta, Nilhan Sesalan'ın "Kolektif Sanat Üretimi Üzerine" ve Sebahattin Alaca'nın "Briketler" söyleşisi 22 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Cemal Acet'in Çağdaş Dans Çocuk Atölyesi de 29 Mayıs ve 5 Haziran'da saat 11.00'de 4-7 yaş çocuklar için düzenlenecek.

Sanatçı Beste Kopuz'un "Mekan Hafızası Üzerine Çağdaş Üretimler" başlıklı söyleşisi 29 Mayıs'ta, Ezgi Yaren Karademir'in "Performans ve Mekan" başlıklı söyleşisi 5 Haziran'da sanatseverlere sunulacak.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Fatih Belediyesi desteğiyle Bağımsız Sanat Vakfı tarafından düzenlenen trienal, 13 Haziran'a kadar ziyaret edilebilecek.

Yorumlar