3'te 3 Başvuru Formu, nasıl başvurulur, başvuru sorgulama nasıl yapılır?

3'te 3 Başvuru Formu, nasıl başvurulur, başvuru sorgulama nasıl yapılır? 3'te 3 Başvuru Formu Nereden Nasıl Bulunur? Pelin Çift'in sunumunu yaptığı, Tufan Gündüz'ün ise danışmanlığını yaptığı yarışma programına bütün tarih hayranları başvuru yapmak istiyor.

Google Haberlere Abone ol
3'te 3 Başvuru Formu, nasıl başvurulur?

3'te 3 Başvuru Formu, nasıl başvurulur, başvuru sorgulama nasıl yapılır? 3'te 3 Başvuru Formu Nereden Nasıl Bulunur? yeni konsept ve sunucusuyla yeni sezonuyla ekranlara geliyor. Daha önce Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın sunduğu yarışmayı şimdi Pelin Çift sunuyor. 3'te 3 tarih her Perşembe saat 20.00'de TRT 1 ekranlara gelecek. Yarışmanın sunucusu değişti ancak danışman hocası Prof. Dr. Tufan Gündüz ise danışmanlığını sürdürüyor.

3'TE 3 BAŞVURU FORMU, NASIL BAŞVURULUR?

Katılım Formu şartları Son Haberler olarak sizin için derledik. TRT 1 3'te 3 Yarışma Başvurusu Katılım Formu ve yarışmaya katılma şartları neler? Başvuru yap nasıl yapılır? Detaylar Haberimizde;

TRT 1 ekranlarında 2022 sezonunda dolu dolu yayınlanıyor. Pelin Çift'in sunumu ve Tufan Gündüz hocanın danışmanlığında devam eden yarışma her akşam onbinlerce liralık ödüller dağıtıyor. Dağıtılan ödüllerden almak isteyenler heyecanla başvuruda bulunuyor.

KİMLER KATILABİLİR?

3'te 3 Tarih Yarışması  3 er tarih sorusundan başlıyor. Sorulan 3 soruya da doğru cevap veren yarışmacı bir üst tura hak kazanıyor. Bir üst turda da diğer rakipleriyle beraber sorulan yine 3 zor soruyu da bilen yarışmacı bir sonraki yarı final turuna kalıyor. Orada sorulan 3 soruyu da doğru cevaplarsa final sorusu olan 10. soru soruluyor ve doğru cevapladığında büyük ödülün sahibi oluyor. Yarışmada büyük 1 milyon Türk lirasıdır.

3 de 3 tarih yarışmasına başvuru formu hakkında detaylı bilgilendirme sayfamızın en alt kısmında sizlere sunulacaktır. 3 de 3 tarih yarışmasına başvuru yapmak ve katılım formunu doldurmanız için gerekli olan tüm detayları burada sizlere sunmak istiyoruz:

3 te 3 tarih yarışmasına başvuru formunda başvuru için gerekli bilgiler:

Adınız

Soyadınız

T.C. Kimlik Numaranız

Cinsiyetiniz

Doğum Tarihiniz

E-Posta

Cep numaranız

Size ulaşabileceğimiz diğer bir cep numarası

Yaşadığınız şehir

Adresiniz

SUNUCUSU KİM DANIŞMAN HOCA KİM?

3'te 3 Tarih Yarışmasına tarihi bir dizide oynayan ve herkesin sevip saydığı ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan sunuyordu. Ancak yarışmanın adı değişince sunucusu da değişti. Yeni sunucusu Pelin Çift oldu.

Yarışmanın danışman hoca ise Prof. Dr. Tufan Gündüz'dür. 

ESKİ SUNUCUSU ENGİN ALTAN DÜZYATAN

3'te 3 Tarih Yarışmasının sunucusu olan Engin Altan Düzyatan dizi oyuncusu ve halen Diriliş Ertuğrul dizisinde rekorlar kırmaya devam ediyordu. Dizi bu yıl 5. sezonu ile ekrana gelirken izleyicinin gönlüne Ertuğrul gazi olarak taht kuran Engin Altan Düzyatan çok seviliyor. Oldukça gerçekçi oyunculuk kabiliyeti ile sevenlerine güzel bir tarihi dizi izletiyor..
 
3'te 3 Tarih Yarışması danışmanı olan hoca ise Prof. Dr. Tufan Gündüz : Kariyeri oldukça iyi olan tarih profesörünü danışman hocamız olarak görünce oldukça sevindim. Çünkü benimde üniversitede hocamdı. Ankara'da Gazi üniversitesinde okumuş olan, özellikle tarih bölümü ve tarih öğretmenliği bölümündeki öğrencilerin iyi bildiği alanında uzman bir hocamızdı. Şimdi böyle bir tarih yarışmasında hocamızı görmek gerçekten güzel olacak.

BAŞVURUSU KATILIM FORMU VE ŞARTLARI?

3'te 3 Tarih Yarışmasına katılmak için özel bir şart aranmıyor. Ancak tarihe ilgi alaka duymanız gerekir, aksi takdirde daha ilk sorudan elenmeniz mümkün. Yarışmada iddialı olabilmeniz için tarihi konularda kendine güvenen yarışmacılar olması gerekli. Bu arada sorulacak sorulardan ilk barajı geçenler belli bir ödülü almaya hak kazanacak.

3'te 3 Tarih Yarışmasına nasıl gidilir: yarışma için seçmeler ve ön mülakat yapılacak. Mülakatta yarışmacı adaylarına 3 soru sorularak tarihe olan ilgi alakaları tespit edilecek. Sorular öyle çok kolay da değil çok zor da değil, her seviyeden sorular olacak. Mesela Fatih sultan Mehmet'i yetiştiren hocasının adı nedir? gibi. Sorulara yanıtlar tarihe olan ilgi alakayı gösterecek ve seçilen kişilere yarışma için randevu verilecek. 3'te 3 Tarih Yarışmasına katılma şansı bulanlar Trt stüdyolarında deneme çekimlerine katılacak ve yarılma gününü beklemeye başlayacaklar.

BAŞVURUSU MÜLAKAT KATILIM FORMU?

Trt1 de salı günleri yayınlanacak olan 3'te 3 Tarih Yarışmasına başvurmak için öncelikle katılım formunu doğru ve dikkatli şekilde doldurmanız ve güncel bir resmi göndermeniz gerekli. Kısa öz geçmişiniz ile birlikte tüm iletişim sorularına doğru şekilde yanıtlar verip formu onaylayın. Yapılacak inceleme sonrasında uygun görülürseniz telefonla aranarak mülakata çağrılacaksınız. trt1.com.tr/programlar/basvuru adresinden yarışma formuna ulaşıp doldurabilirsiniz.. 

3'TE 3 TARİH YARIŞMASI NE ZAMAN HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Hazırlıkları tamamlanan 3'te 3 Tarih programı TRT 1'de her Perşembe akşamı saat 20.00'da ekrana geliyor. Tarih bilgisine güvenenlerin yarışacağı ‘3'te 3 Tarih‘ adlı programda bir yarışmacı 3 soruyu art arda doğru cevaplarsa o ödülü cebe koyuyor ve 3 yeni soruyla yoluna devam ediyor. Yarışmada ünlü tarihçi Prof. Dr. Tufan Gündüz, sorulan her sorunun tarihsel sürecini anlatırken tüm soruları doğru yanıtlayan yarışmacı büyük ödül olan 1 milyon TL sahibi olacak.

TRT1 3'TE 3 TARİH YARIŞMASI BAŞVURUSU MÜLAKAT KATILIM

3'te 3 Tarih programı çarşamba ve perşembe günleri başlıyor. Yarışmacıların oldukça keyif alacakları yeni yarışma programına başvurular hızla devam ederken seçmeler için jüri üyelerinin karşısında sorularak sorulara soğukkanlı cevap vermeniz yarışmaya seçilmek ve katılmak için oldukça önemli olduğunu hatırlatalım. 3'te 3 Tarih programı Trt1 ekranlarında çarşamba ve perşembe günleri saat 20.00 da ekrana gelecek.

Engin Altan Düzyatan'ın sunumu ile devam edecek olan 3'te 3 Tarih programı yarışması oldukça heyecanlı ilk bölümü ile çarşamba günü Diriliş Ertuğrulun saatinde ekrana gelecek. 3'te 3 Tarih Trt1 de hangi günlerde tekrar yayınlanacak yeniden ekrana geleceği gün ve saatleri tekrar bölümlerini de sizlere buradan duyurmaya çalışacağız. 3'te 3 Tarih programına katılım için üstte başvuru linki verdik ancak başvuru yoğunluğu nedeni ile kısıtlı sayıda yarışmacının onaylanacağını öğrendik.. 3'te 3 Tarih programı hakkında detayları yazmaya devam edeceğiz.

BAŞVURU SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİYOR?

3'te 3 başvuru sorgulama veya başvuru sonuçlarını öğrenme de en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Başvuru yapıldıktan sonra başvurusu olumlu bulunanlar iletişim hatlarından aranarak mülakata çağırılıyor.

Mülakatta çok basit birkaç soru soruluyor. Ortalama 3-4 dakika süren bir mülakat süreci yaşanıyor.

Mülakat sonrasında hemen sonuç bildirimi yapılmıyor. 

Sonuçlar herhangi bir yerden sorgulanamıyor. Sonuçlar, sadece başvurusu olumlu olanlara bildiriliyor. Yani başvurusu olumlu sonuçlananlar telefonla aranarak yarışmaya davet ediliyor.

Başvuruları olumsuz sonuçlananlar ise hiçbir şekilde aranmıyor. 

Yarışmanın çekimleri TRT Ankara stüdyolarında çekiliyor.

3'te 3 Tarih Yarışma Başvuru Formu için TIKLAYIN


 

Yorumlar

Arzu Karaağaç Beni çağrının lütfen
Arzu Beniçağırın
mahmut yıldırmaz 3 te 3 e nasıl başvurulur şartları nelerdir
Asiye AKKAŞ 14121 Nolu Başvurumu güncellemek istiyorum
HANİFE NUR Yarismaya naail basvuruluyor birde iki kisi basvurulabiyormu