31 Mayıs 2020 reyting sonuçları açıklandı mı?

31 Mayıs Pazar günü reyting sonuçları merak konusu oldu. Pazar günü yayınlanan yapımlar arasında yer alan filmler, diziler ve yarışma programları arasında en çok hangisi izlendi? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
31 Mayıs 2020 reyting sonuçları açıklandı mı?

Televizyon kanallarının 31 Mayıs Pazar günü yayınladığı yapımlar arasında en çok hangisi izlendi, reyting yarışının birincisi kim oldu, merak ediliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle çekimleri yapılamayan dizilerin hiçbirisi yayınlanmadığı için birçok televizyon kanalı pazar akşamını film veya eski dizilerin tekrarıyla idare etmek zorunda kaldı. Bazı televizyonlarda ise yarışma programları seyirci tarafından beğeniyle takip edildi. Reyting sıralamasında ilk sıralara oturan yapımlar da bunlar oldu. Peki, 31 Mayıs 2020 Pazar reyting sonuçları nasıl oldu? İşte detaylar: 

TRT 1 kanalında dün akşam efsane dizi Seksenler'in özel bir bölümü yayınlandı.

Kanal D'de ise dün akşam Çok Güzel Hareketler 2 güldürü ve eğlence programının yeni bölümü vardı.

ATV Pazar akşamı çocuklar için Kayıp Balık Dori animasyon filmini yayınlarken; Show TV ise Hababam Sınıfı'nı ekrana getirdi. FOX TV Özgür Dünya isimli yabancı filmle ekrana gelirken, Star TV de John Wick isimli yabancı sinema filmiyle seyircinin karşısına çıktı.

Koronavirüs sürecinin en çok izlenen programı Survivor ise TV8 ekranlarında dün akşam bir kez daha yeni bölümüyle ekrana geldi.

Detaylar Geliyor...

Yorumlar