29 Aralık 2020 reyting sonuçları açıklandı

Masumlar Apartmanı, Hekimoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Baraj gibi iddialı yapımlar dün akşam reyting için yarıştı. Peki 29 Aralık 2020 Salı reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
Reyting yarışının birincisi kim oldu?

Reyting yarışının 29 Aralık 2020 Salı günkü etabı da zorlu geçti. Televizyon kanallarında dün akşam yayınlanan yapımlar arasında Kanal D'de Hekimoğlu dizisinin yeni öblümü, Star TV'de Power Rangers isimli film, Show TV'de Güldür Gülüdür Show, ATV'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm, FOX TV'de Baraj dizisinin yeni bölümü, TRT 1'de ise Masumlar Apartmanı isimli dizi vardı. Peki, 22 Aralık 2020 Salı günü reyting sonuçları nasıl oldu, hangi yapım birinci oldu? 

Masumlar Apartmanı dizisi dün akşam bütün kategorilerde reyting listelerinin zirvesine açık arayla oturdu. 

İşte 29 Aralık reyting listesi:

Masumlar Apartmanı dün akşam zirveyi bir kez daha tek başına göğüsledi. İşte 16 Aralık reyting sonuçları:

1 ARALIK 2020 REYTİNG SONUÇLARI (Bir önceki hafta)

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi bir kez daha listenin zirvesine oturmayı başardı. Onu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi takip etti.

İşte 1 Aralık 2020 Salı günkü reyting sonuçları:

10 KASIM 2020 REYTİNG SONUÇLARI

İşte 10 Kasım reyting sonuçları: Masumlar Apartmanı dizisi bir kez daha zirveyi kimseye kaptırmadı. Totalde ilk sırada TRT1’de yayınlanan “Masumlar Apartmanı”, ikinci sırada ATV’de ekrana gelen “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, üçüncü sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı. AB'de ise ilk ırada “Masumlar Apartmanı”, ikinci sırada “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, üçüncü sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

3 KASIM 2020 REYTİNG SONUÇLARI

İşte 3 Kasım Salı reyting sonuçları:

20 EKİM 2020 SALI (GEÇEN HAFTA) REYTİNG SONUÇLARI

Yarışmanın dün akşamki etabında da geçen hafta olduğu gibi Masumlar Apartmanı zirveyi kimseye kaptırmadı. Dizi yayınlandığı günden bu yanan reyting listelerinin ziresinden inmiyor. Konusunun ilginçliği ve dizinin başından sonuna sadece bir kez reklama gitmesi seyirciyi ekran başına kilitliyor. Geçen yılın iddialı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ise bu hafta ikinci oldu.

İşte 20 Ekim reyting sonuçları:

13 EKİM 2020 REYTİNG SONUÇLARI (GEÇEN HAFTA AYNI GÜN)

6 EKİM 2020 SALI REYTİNG SONUÇLARI (GEÇEN HAFTA AYNI GÜN)

TRT 1'de yayınlanan ve konusu bakımından sonra derece ilgi çekici olan Masumlar Apartmanı dizisi dördüncü bölümüyle de zirveyi kimseye kaptırmadı. Televizyon ekranlarında dün gündüz ve akşam kuşaklarında seyircinin karşısına çıkan yapımlar arasında en fazla izlenenler belli oldu. Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Baraj ve MasterChef Türkiye gibi birbirinden iddialı yapımlar dün akşam ekranlara geldi. Peki, 6 Ekim 2020 Salı günü en çok izlenen yapım hangisi oldu, reyting sonuçları nasıl oldu?

 

 

Yorumlar