27 Aralık reyting sonuçları belli oldu işte sonuçlar

MasterChef Türkiye, Çok Güzel Hareketler, Tövbeler Olsun, Kefaret gibi yapımlar bu akşam yarışan yapımlar oldu. Televizyon kanallarının 27 Aralık 2020 Pazar günü yayınladığı yapımlar arasında en fazla hangileri izlendi. İşte 27 Aralık reyting sonuçları:

Google Haberlere Abone ol
Pazar akşamının en çok izlenen programı hangisi

Reyting yarışının Pazar günü nasıl geçtiği seyirci tarafından merakediliyor. Tövbeler Olsun, Kefaret, MasterChef Türkiye, A. Rıza, Çok Güzel Hareketler 2, Maria ile Mustafa gibi önemli yapımlar dün akşamki reyting yarışının üyeleriydi. Peki 27 Aralık 2020 Pazar akşamı reyting sonuçları nasıl oldu?  

Pazar akşamının en çok izlenen eğlence programı MasterChef Türkiye oldu. Diziler kategorisinde ise dün akşam Arıza ilk sırada yer aldı.

İşte 27 Aralık 2020 reyting sıralaması:

İşte 20 Aralık reyting sonuçları:

6 ARALIK 2020 REYTİNG SONUÇLARI (BİR ÖNCEKİ HAFTA)

Dün akşam yayınlanan en iddialı program ise daha önceki haftalarda olduğu gibi MasterChef Türkiye'nin hafta finali bölümü oldu. İki kişinin elendiği dün akşamki bölüm en çok izlenen bölümlerden biri oldu. 

29 KASIM 2020 (GEÇEN HAFTANIN SONUÇLARI)

Dün akşam en çok izlenen program doğal olarak MasterChef Türkiye oldu. Onu haber programları dışında Kefaret dizisi izlerken, onu da A.Rıza isimli dizi izledi. 

İşte 29 Kasım Pazar reyting sonuçları:

22 KASIM 2020 REYTİNG SONUÇLARI (GEÇEN HAFTA)

Türkiye genelinde dün en çok izlenen televizyon kanalı TV8 oldu. Kanalın MasterChef Türkiye isimli programı hem Total'de hem AB Grubunda en fazla izlenen program oldu. Açıklanan verilere göre dün akşam en çok izlenen dizi ise A. Rıza oldu. 

İşte 22 Kasım Pazar gününe ait reyting sonuçları:

15 KASIM 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Total'de 1.sırada TRT1’de yayınlanan “Türkiye-Rusya UEFA Uluslar Ligi Karşılaşması”, 2. sırada TV8’de ekranlarında yayınlanan “Masterchef Türkiye” programı, 3.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı. AB'de ise 1.sırada “Türkiye-Rusya UEFA Uluslar Ligi Karşılaşması”, 2.sırada “Masterchef Türkiye”, 3.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı.

İşte 15 Kasım Pazar reyting sonuçları:

11 EKİM 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Reyting yarışının 11 Kasım 2020 Pazartesi akşamki galibi Milli Takım oldu. TRT 1'de yayınlanan Türkiye - Rusya maçı en çok izlenen program oldu. Son ayların en fazla izlenen ve her pazar akşamı zirveye oturan programı olan MasterChef bile geride kaldı.

Total'de 1.sırada TRT1’de yayınlanan “Rusya-Türkiye UEFA Uluslar Ligi Karşılaşması”, 2.sırada TV8’de izleyici ile buluşan “Masterchef Türkiye”, 3.sırada Show TV’de ekrana gelen “A.Rıza” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Rusya-Türkiye UEFA Uluslar Ligi Karşılaşması”, 2.sırada “Masterchef Türkiye”, 3.sırada “Masterchef Türkiye”nin özeti yer aldı.

5 EKİM 2020 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI

Total'de ilk sırada TRT1’de yayınlanan “Uyanış: Büyük Selçuklu”, ikinci sırada Show TV’de ekrana gelen “Çukur”, üçüncü sırada TV8’de izleyici ile buluşan “Mastercheff Türkiye” yer aldı.

AB'de ise birinci sırada “Uyanış: Büyük Selçuklu”, ikinci sırada “Mastercheff Türkiye”, üçüncü sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

 

Yorumlar