25 yıl dağda saklanan zanlı yakalandı

Muş'ta 25 yıl önce meydana gelen bir kavgada 11 kişinin öldürüldüğü olayla ilgili aranan Medeni Sağın 25 yıl sonra bir dağda yaşamını sürdürürken yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
25 yıl dağda saklanan zanlı yakalandı

Muş Jandarma Komutanlığı ekipleri, 28 Mayıs 1994'te merkeze bağlı Sürügüden köyünde meydana gelen olayın faillini 25 yıl sonra yakaladı.

Sürügüden köyünde yaklaşık 25 yıl önce meydana gelen ve 11 kişinin öldüğü, 17 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili aranan Medeni Sağın saklandığı yerde yakalandı.

Hakkında Elazığ 1'inci Ağır Ceza Mahkemesince 'Kan gütme saikiyle öldürme' suçundan 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Sağın'ın saklandığı adresi tespit edildi.

Bugün sabah saatlerinde merkeze bağlı Çiçekli köyüne Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanan Sağın'ın, güvenlik güçlerine yakalanmamak için dağda yaşadığı tespit edildi.

6 DEFA KAÇTI

Daha önce Jandarma tarafından düzenlenen operasyonları çevre köylerde irtibat kurduğu kişilerden öğrendiği için 6 defa yakalanmaktan son anda kurtulduğu belirtilen Sağın, bu defa yakayı ele verdi.

Adliyeye sevk edilen Sağın, işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

Yorumlar