8 Kasım Pazar reyting sonuçları açıklandı mı, hangi dizi birinci oldu?

Türkiye'de 8 Kasım 2020 Pazar günü yayınlanan diziler arasında hangisi birinci oldu, Pazar reyting sonuçları nasıl şekillendi? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Reyting sonuçları nasıl oldu?

Dün akşam TRT 1'de Tövbeler Olsun dizisi yayınlanırken, Kanal D'de ise Çok Güzel Hareketler 2 programı vardı. ATV'de Maria ile Mustafa, FOX TV'ed Öğretmen, Show TV'de Arıza, Star TV'de Menajerimi Ara dizileri vardı.

Televizyon kanallarında 8 Kasım Pazar günü çok fazla dizi yoktu. Birçok kanal İzmir depremi nedeniyle dizilerin yeni bölümlerini yayınlamadı. Yeni bölümleri yayınlanan diziler ATV'deki Maria ile Mustafa ve Show TV'deki Arıza dizisi oldu. Peki, 8 Kasım Pazar günü reyting sonuçları nasıl oldu? Detaylar Geliyor...

1 KASIM 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Pazar akşamının en çok izlenen yapımı hafta finalinin yaşandığı MasterChef Türkiye oldu. Onu A.Rıza takip ederken, Menajerimi Ara dizisi de ilk üçte yer aldı.

İşte 1 Kasım reyting sonuçları:

25 EKİM 2020 PAZAR REYTİNG SONUÇLARI

Televizyon kanallarında bu akşam dört dizi, iki program yer alıyor. Kanal D'de Çok Güzel Hareketler 2 programı varken; TV8'de MasterChef Türkiye hafta finali bölümü yayınlandı. Star TV'de Menajerimi Ara dizisinin 10. Bölümü verilirken, Show TV'de ise Arıza isimli yeni sezon dizisi yayınlandı. ATV'de ise Maria ile Mustafa dizisi; FOX TV'de ise Öğretmen dizisi yayınlandı. TRT 1'de Tövbeler Olsun isimli dizinin 11. Bölümü yayınlandı. Peki 25 Ekim 2020 Pazar reyting sonuçları hangi dizi lehineydi, kim birinci oldu? 

25 Ekim Pazar günü en çok izlenen yapım MasterChef Türkiye olurken, en çok izlenen dizi ise A.Rıza isimli dizi oldu. Menajerimi Ara dizisi ise en çok izlenen ikinci dizi oldu. 

İşte 25 Ekim Pazar reyting sonuçları:

 

18 EKİM 2020 PAZAR (GEÇEN HAFTA) REYTİNG SONUÇLARI ŞÖYLEYDİ

Çok fazla iddialı dizilerin bulunmadığı pazar akşamında günü çok izlenen diziler Arıza ve Menajerimi Ara oldu. Genel olarak en çok izlenen yapım ise MasterChef Türkiye yemek programı oldu. İşte reyting sonuçları:

 11 EKİM 2020 PAZAR GÜNÜ REYTİNG SONUÇLARI (ÖNCEKİ HAFTA)

Reyting yarışının 11 Ekim 2020 Pazartesi akşamki galibi Milli Takım oldu. TRT 1'de yayınlanan Türkiye - Rusya maçı en çok izlenen program oldu. Son ayların en fazla izlenen ve her pazar akşamı zirveye oturan programı olan MasterChef bile geride kaldı.

Total'de 1.sırada TRT1’de yayınlanan “Rusya-Türkiye UEFA Uluslar Ligi Karşılaşması”, 2.sırada TV8’de izleyici ile buluşan “Masterchef Türkiye”, 3.sırada Show TV’de ekrana gelen “A.Rıza” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Rusya-Türkiye UEFA Uluslar Ligi Karşılaşması”, 2.sırada “Masterchef Türkiye”, 3.sırada “Masterchef Türkiye”nin özeti yer aldı.

5 EKİM 2020 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI

Total'de ilk sırada TRT1’de yayınlanan “Uyanış: Büyük Selçuklu”, ikinci sırada Show TV’de ekrana gelen “Çukur”, üçüncü sırada TV8’de izleyici ile buluşan “Mastercheff Türkiye” yer aldı.

AB'de ise birinci sırada “Uyanış: Büyük Selçuklu”, ikinci sırada “Mastercheff Türkiye”, üçüncü sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

 

Yorumlar