31 Ocak 2020 Cuma reyting sonuçları belli oldu mu?

Televizyon kanallarında Cuma akşamı en çok izlenen diziler Hercai, Babil, Arka Sokaklar ve Payitaht Abdülhamid dizisi olurken; en çok izlenen programlar ise O Ses Türkiye, Benimle Söyle ve Güldür Güldür Show programı oldu. Peki, 31 Ocak 2020 Cuma reyting sonuçları nasıl, kim birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol
31 Ocak 2020 Cuma reyting sonuçları belli oldu mu?

Babil, Hercai, Arka Sokaklar ve Payitaht Abdülhamid dizileri bu gecenin en çok izlenen dizileri oldu. Öte yandan "O Ses Türkiye" yarışması ile "Benimle Söyle" yarışması da yine bu akşam en çok izlenen programlar oldu. Star TV'de "Babil" üçüncü bölümüyle ekranlara geldi. İddialı bir şekilde başlayan "Babil"in reyting sıralamasında kaçıncı olduğu merak konusu oldu. Televizyon kanallarında 31 Ocak 2020 Cuma akşamı bazı televizyon kanalları uzun aradan sonra dizi yayınlamaya başladı.

ATV'de "Hercai" dizisi, TRT 1'de "Payitaht Abdülhamid" dizisi ve Star TV'de ise "Babil" isimli diziler dün akşamın iddialı yapımlarıydı. FOX TV'de ise "Benimle Söyle" isimli yarışma programı ilk bölümüyle ekrana geldi. Kanal D de "Arka Sokaklar" dizisine verdiği arayı sona erdirdi. Show TV ise dün akşam "Güldür Güldür Show"un tekrarını yayınladı.  Peki, 17 Ocak 2020 Cuma reyting sonuçları nasıl oldu? Kimler birinci oldu? Babil dizisi reyting sıralamasında kaçıncı oldu?

TRT 1 en iddialı dizilerinden "Payitaht Abdülhamid" dün akşam yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıktı. Payitaht dizisinde sonra ise tarih programı yayınlandı. Pelin Çift ile "Gündem Ötesi" programı dizinin hemen ardından yayına başladı.

FOX TV'de ise şimdiye kadar Cuma akşamlarına farklı farklı yapımlar konuluyordu. Ancak kanal bu boşluğu "Benimle Söyle" isimli yarışma programıyla doldurmayı seçti. Daha önce Kanal D'de yayıynlanan ve pek ilgi görmeyen program bu kez FOX TV'de yayınlanıyor. 

Show TV, eğlence ve güldürü programı "Güldür Güldür Show" programının tekrar bölümü yayınlandı.

Kanal D ise Cuma akşamının reyting saatini "Arka Sokaklar"ın tekrar bölümüyle geçirdi.

ATV ise en iddialı dizilerinden "Hercai"nin yeni sezon yeni bölümünü hayranlarıyla buluşturdu. Reyyan ve Miran'ın bir kez daha kavuştuğu son bölümde Aslanbeyler'in yeni düşmanları ortaya çıkarken, Miran ile Hazar beyin arası yavaş yavaş düzeliyor.

ATV'nin gündüz kuşağı programlarından "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı da yine en çok izlenenler listesinde ilk sıralarda yer aldı.

Star TV'de ise geçen hafta iddialı bir yapım reyting yarışına başladı. Dizinin adı ise, "Babil" oldu. Dizi ilk başlarda ilginç bir konuyla ile ilgi odağı olmayı başardı; ancak daha sonra işin içine "aldatma, başkasından olma çocuk" gibi klişe sahnelerle bir anda cazibesini kaybetti.

TV8'de ise dün akşam "O Ses Türkiye" yarışmasının yeni bölümü yayınlandı.

Kanal 7 televizyonu ise Cuma akşamında "Yemin" isimli diziyi yayınladıktan sonra "Bıçak Sırtı isimli Hint dizisinin tekrar bölümünü verdi.

Peki,  31 Ocak 2020 Cuma reyting sonuçları nasıl oldu?

Detaylar Geliyor...

Yorumlar

Muhteşemsin Ferhat ile Şirin dizisi dün akşam efsaneydi Tolga Sarıtaş seni çok seviyorum benim için her zaman oyunculukta birincisin ekrana çok yakışıyorsun efsanesin lütfen bir daha ki hafta Ferhat Şirin sahneleri olur çünki çok yakışıyorsunuz birbirinize ve muhteşem bir çiftsiniz sonuna kadar #Ferin
Ferhat Ferhat ile Şirin dizisi 5.bölümü şahaneydi Tolga Sarıtaş oyunculuğu muhteşemdi yaşayarak oynadı
ciçek ferhat ve şirin final yapmasın sdon bolum toprlanmış gorunuyor belki gunu değişir ferhat ve banu değişikolacak gibi kalıp ağa ve askı disinden farklı ahlakı olçuler içinde topralanacak gibi senaryo seklı değişmiş gibi son bolumde yenı bir oyuncu girmiş hareket kazanmış zaten husrev ve diğerleri iyilerdi
Öğretmenimde yerde sCoken harika bir gençlik dizisi.icinde şiddet olmayan Çok seviyeli,harika bir dizi .severek ve beğenerek izlediğim içinde şiddet olmayan seviyeli ilişkiler içeren örnek bir dizi Her Yerde Sen.fevkalade.Bir de şu kuaför iyi olsa.Selinin saçları düz fön çekilse.yaslandiriyorlar kızı bukle saclarla
Irmak Her herde sen her zaman birinci olmalı