Murat Karayılan'dan seçim çağrısı

CHP ve İYİ Parti Millet İttifakına terör örgütü PKK ve HDP'nin desteğini yalanlarken Kandil'den açıklama geldi. Terörist başı Murat Karayılan’dan CHP, İyi Parti ve Saadet ittifakına destek verdi. Oy kullanmamanın AK Parti’ye yaradığını söyleyen Karayılan, “Hiçbir Botanlı, hiçbir Kürdistanlı, hiçbir Türkiyeli demokrat MHP ve AKP’ye oy vermemelidir. Muhalif kesim var, adaylar var. Önemli olan faşist dalganın yayılmasını engellemek” ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Murat Karayılan'dan seçim çağrısı

Aldığı darbelerle bitme noktasına gelen terör örgütlerinin de gözü sandıkta. PKK’nın Kandil’deki elebaşları Murat Karayılan, Duran Kalkan, Mustafa Karasu, Cemil Bayık ve Sebat Andok’un, “Kazanamadığınız yerde AK Parti-MHP iktidarına kaybettirin” çağrısı pusulalara basılacak her mühürle cevap bulacak.

Teröristbaşı Karayılan dün de yeni bir çağrıda bulunarak sözde ‘Kürdistan’da yaşayanların AK Parti ve MHP’ye oy vermemesi gerektiğini ileri sürdü. Cumhur İttifakı’na karşı oy isteyen Karayılan şöyle dedi:

“Türkiye’deki demokrasi güçleri, sanatçılar, yazarların Erdoğan ve Bahçeli’ye karşı durmaları gerekiyor. ‘Bizim adayımız yok, onun için sandığa gitmiyoruz’ deyip oy kullanmamak AKP’ye oy demektir. Muhalif kesim var, adaylar var. Önemli olan faşist dalganın yayılmasını engellemek.”

Yorumlar

hakan uzun adamin emriyle yapilan bu haber siyasette ulasilan son noktadir. iyi parti pkk ya karsi bir partidir. nasil olurda onlara oy verirler. kocaman bir yalan tipki - benim basortulu bacima- veya- camide icki ictiler- gibi