2. darbe girişimi planlayan FETÖ'cünün ismi belli oldu!

24 Haziran'da seçimlerin olduğu gece hapishane isyanları ve sokak olaylarının ardından yapılması planlanan 2. darbe girişiminin başına geçmesi beklenen FETÖ'cünün kimliği belli oldu. Buna göre darbecileri harekete geçirmesi ve önderlik etmesi planlanan kişinin İsmail Kukuroğlu olacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
2. darbe girişimi planlayan FETÖ'cünün ismi belli oldu!

İyice köşeye sıkışan FETÖ, yeni bir darbe girişimi ile ülke yönetimini ele geçirmek için 24 Haziran seçim gecesi için plan yapıyordu.

24 Haziran seçim gecesi için kaos planları devreye sokan FETÖ, seçimi Erdoğan'ın kazanması halinde muhalefeti sokağa döküp, içerdeki darbecilere isyan çıkartıp sonrasında hala görevde olan kripto askerlerini kulllanarak yeni bir darbe girşimi planladı. Muharrem İnce'nin seçim mağlubiiyetini sukut içinde karşılayıp FOX spikeri İsmail Küçükkaya'ya "adam kazandı" mesajı atması ve evine gitmesi sonrası FETÖ arzuladığı kaso planını devreye sokamadı. Bir çok muhalif siyasetçi ve operasyon hesabı Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerinden zafer elde etmesi sonrası halkı sokağa çağırmaya isyan çıkartmaya çalıştı. Ama tüm gayretlerine rağmen netice elde edemediler.

FETÖ'nün 24 Haziran gecesi kaos planı, örgüt içerisidne uzun süredir yaşanan çatlak sonrası ortaya çıktı. İsveç'e laçan zaman gaztesi eski çalışanı Ahmet Dönmez FETÖ'nün KAOS planını gündeme taşıdı ve bu konu hakkında pensilvanyadan cevap bekeldiğini duyurdu.

Yorumlar