19 Nisan Pazar reyting sonuçları açıklandı mı?

19 Nisan Çarşamba günü yayınlanan diziler, filmler, yarışma programları ve diğer yapımlar arasında hangisi birinci oldu, reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 19 Nisan Pazar reyting sonuçları hakkında merak edilenler:

Google Haberlere Abone ol
19 Nisan Pazar reyting sonuçları açıklandı mı?

Televziyon kanallarında dün akşam yayınlanan yapımlar arasında neler vardı, hangi programlar daha fazla izlendi? Bu soruların cevapları 19 Nisan Pazar reyting sonuçları ile belli olacak. Peki, 19 Nisan pazar reyting sonuçları belli oldu mu? 

Koronavirüs nedeniyle çekimleri yapılamayan dizilerin hemen hemen hiçbirisi yayınlanmıyor. Bu nedenle televizyon ekranlarında dizilerden çok sinema filmleri, yarışma programları, eski dizilerin tekrar bölümleri, belgeseler ve daha farklı programlar bulmak mümkün. 

Örneğin her pazar Söz dizisini yayınlayan FOX TV'de dün akşam reyting saatinde İlker Ayrık'ın sunumunu yaptığı "Yaparsın Aşkım" yarışma programı vardı. 

Öte yandan dün akşam en çok izlenen programlardan biri doğal olarak TV8'deki yarışma ve eğlence programı olan Survivor Ünlüler ve Gönüllüler programı vardı. 

 Dün akşam televizyon kanallarında yayınlanan diziler, filmler ve yarışma programları genel olarak şöyleydi:

TRT'de İğne İplik, Kanal'de Çok Güzel Hareketler 2, Atv'de KarayipKorsanları 5: Salazar'ın İntikamı, Show TV'de Yedi Bela Hüsnü ve sonrasında Hababam Sınıfı Güle Güle, FOX TV'de Yaparsın Aşkım, Star TV'de Güzel Köylü, Kanal 7'de Hz. Yusuf ve sonrasında Aşk Bir Rüya, TV8'de Srvivor Ünlüler-Gönüllüler, 360 TV'de TV'de Çocuklar Duymasın Tekrar ve Seksenler Tekrar bölümleri, Beyaz TV'de Kaçış Planı.

Peki, televizyon kanallarında dün akşam yayınlanan yapımlardan en fazla hangisi izlendi, reyting yarışmasında kim birinci oldu?

Detaylar Geliyor...

Yorumlar