12 Mart 2020 Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı?

Televizyon kanallarında dün akşam en çok izlenen yapımlar arasında FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisi ile ATV'de yayınlanan "Bir Zamanlar Çukurova" dizisi oldu. Öte yandan TRT 1'de yayınlanan yarışma programı da izlendi. Peki, 12 Mart 2020 Perşembe reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
12 Mart 2020 reyting sonuçları açıklandı mı?

Perşembe akşamı reyting yarışında çok fazla dizi yoktu. Gecenin en çok izlenen iki dizisi mücadeleyi başa baş götürdü. 12 Mart 2020 Perşembe reyting sonuçları arasında öne çıkan programlar Güldür Güldür Show'un tekrarı ile 3'te 3 Tarih yarışmasının yeni bölümü oldu. Mucize Doktor dizisi de yeni bölümüyle ekrana gelirken, gündüz kuşağı programlarından Müge Anlı'nın Tatlı Sert programı da en çok izlenenler arasında yer aldı. Peki, 12 Mart 2020 Perşembe reyting sonuçları nasıl oldu? Hangi dizi birinci oldu?

Perşembe akşamı reyting listelerinin zirvesine oynayan en iddialı yapım tabii ki "Bir Zamanlar Çukurova" oluyordu; ancak dün akşam yayınlanmadı. Onun yerine sinema filmi yayınlandı.

TRT 1'de ise Pelin Çift'in sunumu ve Tufan Gündüz'ün danışmanlığında "3'te 3 Tarih" yarışması yayınlandı.

Kanal D'de dün akşam yabancı film yayınlayan kanallar arasında yer aldı. Yayınlanan film ise "Asteriks ve Oburiks Sezar'a karşı" isimli film oldu.

Öte yandan Show TV'de dün akşam "Güldür Güldür Show" programının geçen hafta yayınlanan son bölümünün tekrarı verildi.

Star TV dün akşam normal şartlarda "Benim Tatlı Yalanım" isimli diziyi yayınlardı; ancak dizinin yayın tarihi değiştiği için onun yerine "Kolanya Cumhuriyeti" isimli yerli komedi filmi yayınlandı.

FOX TV'de ise başrolünde Taner Ölmez'in oynadığı "Mucize Doktor" isimli dizi seyircinin karşısına çıktı. Mucize Doktor isimli dizinin de iddialı bir şekilde bu sezon reyting listelerinde yerini alacağı tahmin ediliyor. Çünkü dizinin konusu ilginç bir hikayeden oluşuyor.

Kanal 7 de dün akşam yeni sezona bu hafta başlayan "Yemin" isimli dizinin son bölümü yayınlandı. Sonrasında ise, "Tatlı Bela" isimli dizinin tekrar bölümünü yayınladı.

TV8'de ise dün akşam başrolünde Şahan Gökbakar'ın oynadığı "Recep İvedik-4" filmi vardı.

Peki, 12 Mart 2020 Perşembe reyting sonuçları nasıl oldu?

Geçen hafta Perşembe günü reyting listelerinin en fazla izlenen dizisi Mucize Doktor, ikincisi ise Bir Zamanlar Çukurova olmuştu.

Bu haftanın sonuçları henüz açıklanmadı.

Detaylar Geliyor...

Yorumlar

Fanatik Safi laf kalabalığı ile insanlara 2 sayfa yazı okutuyorsunuz.Madem rakamları henüz elde edemediniz niye milleti oyalıyorsunuz kardeşim !