14 Şubat vizyona girecek filmler

14 Şubat Sevgililer Günü geldi çattı. Sevdikleriyle güzel bir gün geçirmek isteyenler 14 Şubat'ta izlenebilecek filmler konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Peki, 14 Şubat'ta hangi filmler izlenebilir?

Google Haberlere Abone ol
14 Şubat vizyona girecek filmler

14 Şubat Sevgililer gününde vizyona girecek filmler hakkında Google üzerinden sıkça araştırmalar yapılmaya devam ediyor. Sevgililer günü olması nedeniyle vatandaşlar eşleri ve sevgilileri ile izleyebileceği filmler hakkında araştırma yapıp o gün için biletini önceden ayarlamayı planlıyor. 

14 Şubat gelip çatınca herkeste özel bir plan program yapma telaşı başladı. Restoranlar ve cafelerde önceden yerler ayırtılırken bir çok restoran ve cafede şimdiden yerler doldu bile. Bugüne özel düzenlenen konserlerin biletleri günler öncesinden tükenme aşamasına geldi.

Herkes kendine göre bir tatil sevgililer günü planlaması yaparken bazı vatandaşlar ise sevgilisiyle 14 Şubat'ta güzel bir film izlemenin planlarını yapmaya başladı. Bu sebeple Sevgililer Günü’nde vizyona girecek bir filme gitme düşüncesi olan vatandaşlar hangi filmlerin vizyona gireceğini araştırmaya başladı.

Sevgililer günü vizyona girecek filmler belli oldu. Özellikle romantik filmlerin vizyona gireceği bugünde vatandaşlar sevgilileri ile vizyona girecek filmleden birini seçerek izleyebilecek. O halde 14 Şubat 2020’de hangi filmler vizyonda olacak bir bakalım.

14 ŞUBAT’TA SEVGİLİYLE İZLENEBİLECEK FİLMLER

Nasipse Olur

14 Şubat 2020 de vizyona girecek filmlerden birisi Nasipse Olur Filmi. Filmin senaristi Barış Başar, Yönetmen koltuğunda Selahattin Sancaklı otururken geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan film romantik komedi türündedir. Başrollerini Algı Eke ve Burak Sevinç paylaşırken, Nur Sürer, Zeyno Eracar, Erdem Baş, Ünal Yeter, Barış Başar, Hakan Bulut, Aşkım Kapışmak gibi daha birçok isim oyuncu kadrosunda yer almakta.

Filmin Konusu

Film küçük bir kasabada yaşayan Günfer’in (Algı Eke) hikayesiyle başlıyor. Sakin ve mütevazi bir hayata sahip olan Günfer önce babasını kaybetmesiyle kötü günleri yaşamaya başlar. Ardından başı mafyayla belaya girer. Bu sırada evlenmek üzere iken nişanlısının kendisini aldattığını öğrenir. Ancak Günfer hayata karşı pes etmez ve mücadeleye başladığı anda karşısına Gökhan (Burak Sevinç) çıkar. Artık Günfer ve Gökhan’ın atarlı giderli ve komik hallerinin aşka dönüşmesi başlar.

Ağır Romantik

14 Şubat’ta yine bir romantik komedi filmi; Ağır Romantik izleyicisiyle buluşacak. Filmin senaristi ve yönetmeni Deniz Denizciler. Oyuncu kadrosunda ise başrollerinde Tuvana Türkay ve Onur Tuna paylaşırken, Sermiyan Midyat, Altan Erkekli, Durul Bazan, Semra Dinçer, Servet Pandur, Gazanfer Ündüz yer alıyor.

Filmin Konusu

Aslı (Tuvana Türkay) ile Kerem’in (Onur Tuna) hikayesi diyebiliriz film için. Aslı, varlıklı bir ailenin kızıdır. Annesi sanatla ilgilenirken babası profesördür. Aslı da konservatuar öğrencisi. Aslı bir gün Beyoğlu‘nda yürürken çantasını bir kapkaççıya kaptırır. Bu sırada olaya tanıklık eden Kerem kapkaççının peşine düşer ve Aslı’nın çantasını kurtarıp Aslı’ya teslim eder. Bu olay her ne kadar Aslı için tatsız olsa da Keremle tanışmasına, arkadaş olmalarına sebep olur ve hatta güzel bir ilişkiye başlarlar. Ancak Aslı’nın Kerem ile ilgili bilmediği bir gerçek var ki o da Kerem’in kendisini Aslı’ya finans uzmanı olarak tanıtmış olmasıdır. Ve daha da can sıkan durumu ise Kerem’in babası İstanbul’un en büyük Kapkaç çetesinin başıdır. Aslı ile Kerem’in aşk hikayesi bazı gerçeklerin gizlenmesi üzerine kurulsa da filmin merak edilen kısmı 14 Şubat’ta izleyicisinin karşısına çıkacak.

Masallardan Geriye Kalan

Ve sırada 14 Şubat’ta sadece romantik bir film olsun diyenlere göre bir yapım var: Masallardan Geriye Kalan. Yönetmenliğini ve senaristliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun üstlendiği filmde Özgür Çevik, İlayda Akdoğan ve Tuba Ünsal yer alıyor.

Filmin Konusu

Üniversitede doçent olan bir adam ile yüksek lisans yapan bir öğrencinin aşk öyküsünü konu ediniyor film. Evren ve Hece arasında yaşanan bu aşk aslında aşkın karşı tarafla değil kişinin kendisiyle ilgili olduğunu gösteriyor. 14 Şubat’ta izleyicisiyle buluşacak olan bu filmi izlemek isterseniz biletinizi önceden almayı unutmayın.


Küçük Kadınlar

Yabancı yapımlar içerisinde 14 Şubat’ta vizyona girecek filmlerden birisi de Küçük Kadınlar. Film aile, dram ve romantik türünde. Küçük Kadınlar adından da anlaşıldığı üzere küçük yaşta hayata tutunmak zorunda kalan 4 kız kardeşin hayatını konu alıyor. Henüz küçük yaşta iken 4 kız kardeş, babaları iç savaş yüzünden ailesini bırakmak zorunda kalıyor. Ve zorlu bir hayata sahip olan kardeşler birbirlerinin varlığı ile zorlukların üstesinden geliyorlar. Jo, Meg, Amy, Beth March kardeşlerin öyküsü izlerken sizi içine çekecektir.

Yorumlar