1 Ocak Çarşamba PTT şubeleri açık mı kapalı mı?

Yeni yıla girdiğimiz 1 Ocak 2019 Çarşamba günü tatil olacak. Bu nedenle vatandaşlar PTT şubelerinin bayram tatili açık mı kapalı mı olduğunu merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
1 Ocak Çarşamba PTT şubeleri açık mı kapalı mı?

Yeni yıl tatilinde PTT şubeleri açık mı kapalı mı sorusu vatandaşların son günlerde kafasını en çok meşgul eden sorulardan biri oldu. Çünkü, iş günler içinde PTT ile olan işlerini halledemeyen vatandaşlar için konu önem arzediyor.

PTT 31 Aralık 2019 ve 1 Ocak 2020 tarihinde hizmet verip vermediğiyle gündemde yer alıyor. Posta, kargo, lojistik, PTTCELL, HGS, banka işlemleri gibi birçok hizmeti bulunan PTT, 31 Aralık 2019 ve 1 Ocak 2020 tarihinde açık olup olmadığı ile gündemde yer alıyor.

31 Aralık 2019 tarihinde yarım gün çalışan PTT, 1 Ocak'ta ise hizmet vermeyecek. PTT'nin bir sonraki çalışma günü 2 Ocak günü olacak. 

EN YAKIN PTT ŞUBESİ NEREDE?

Size en yakın PTT şubesinin nerede olduğunu öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

http://enyakinptt.ptt.gov.tr/Enyakinptt/

Tatil günü işlemlerini yapamayanlar ise kurumun tatil olması dolayısıyla işlemlerini bir sonraki iş günü olan Perşembe günü görecek.

PTT NE ZAMAN AÇILIR?

PTT üzerinden isme özel olarak gelen havaleler, 31 Aralık öğle saatine kadar ve 1 Ocak 2020 Perşembe günü itibariyle çekilebilecek.

Size en yakın PTT şubesini görmek için yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz.

PTT

Yorumlar