'Efsane Cuma' çılgınlığı, birbirlerini yerlerde sürüklediler

Tüm dünyada 'Black Friday' adı ile başlayan garip alışveriş çılgınlığı Türkiye'ye de sıçradı. Alışveriş tutkunları mağazalara akın etti. İnsanlar birbirlerini yerlerde sürüklediler.

Google Haberlere Abone ol
'Efsane Cuma' çılgınlığı, birbirlerini yerlerde sürüklediler

Tüm dünyada 'Black Friday' adı ile başlayan indirimli alışveriş çığırından çıktı. Türkiye'de 'Efsane Cuma' adıyla başlatılan alışveriş çılgınlığı tuhaf görüntülerle başladı. İstanbul'da bu sabah mağazalar doldu. Alışveriş merkezleri açılır açılmaz çok sayıda kişi indirimli markaların olduğu iş yerlerine hücum etti. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü ise pes dedirtti.

'Black Friday'  denilen ABD kökenli indirim uygulaması son dönemlerde etkisini Türkiye'de de göstermeye başladı. "Efsane Cuma" adı verilen sözde indirimler bugün tüm dünyayla aynı anda Türkiye'de de başladı.

MAĞAZALAR DOLDU TAŞTI

İstanbul'da bu sabah mağazalar doldu. Alışveriş merkezleri açılır açılmaz çok sayıda kişi indirimli markaların olduğu iş yerlerine hücum etti.

Geçtiğimiz dönemlerde hep ABD'de görmeye alışık olduğumuz 'alışveriş kavgalarına' benzer görüntüler bu sene Türkiye'de görüldü.

ÇANTA İÇİN BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde 'Efsane Cuma' adı ile şişirilen alışveriş çılgınlığına kendine kaptıran kadınlar bir çanta için birbirlerini yerken yaşlı bir kadının yerlerde sürüklendiği görüldü.

Yorumlar