'Alo, Vatikan'dan arıyorum' dedi ve içler acısı halimizi ortaya koydu

Yeni yıl kutlamalarını gereğinden fazla abartan alışveriş merkezlerinin içine düştüğü içler acısı durumu Tuğrul Selmanoğlu ortaya koydu.

Google Haberlere Abone ol
'Alo, Vatikan'dan arıyorum' dedi ve içler acısı halimizi ortaya koydu

Sonhaberler | Haber Merkezi

Hristiyanların yeni yıl kutlamaları Noel'i gereğinden fazla abartan alışveriş merkezlerinin düştüğü içler acısı halini Tuğrul Selmanoğlu yine kendi yöntemiyle ortaya serdi. Yılbaşının yaklaşmasıyla büyük bir hareketlilik yaşanan AVM'lerdeki Hristiyan kültürüne özentiye dikkat çekmek isteyen Tuğrul Selmanoğlu, yaşanan rezaleti gözler önüne sermek için bazı alışveriş merkezlerini telefonla aradı. Kendini, Vatikan'dan bir yetkili olarak tanıtan Selmanoğlu, karşısındaki AVM temsilcilerin yaşadığı sevinci ve şaşkınlığı da ortaya koydu. 

Halkının yüzde 99'nun Müslüman olduğu bir ülkede tamamiyle Hristiyan kültürü ve adeti olan Noel için bu kadar çaba harcayan AVM'lerin düştüğü bu durumu gözler önüne seren Selmanoğlu, bunun için en az 20 AVM'nin temsilciliğini aradı. Vatikan temsilcisi olarak bir ödül çalışması yaptıklarını, Hristiyanlık kültürüne büyük katkı sunan AVM'leri ödüllendirmek istediğini bildiren Selmanoğlu'na hiçbir AVM'den olumsuz cevap gelmedi. Hatta bazı AVM temsilcilerinin büyük bir heyecanla karşılık vermesi ise dikkat çekti.

Yorumlar