Araba kampanyaları: Eylül ayına özel 0 faizli araba kampanyaları

0 faizli araba kampanyaları eylül ayında da bazı markalar tarafından sürdürülüyor. Peki, hangi markalarda sıfır faizli araba kampanyaları var? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Eylül ayına özel 0 faizli araba kampanyaları

0 faizli araba kampanyaları bekleyen tüketicilere beklenen haber geldi. Birçok araba markası sıfır faizli kampanyalarını eylül ayında da sürdürüyor. İşte 0 faizli araba kampanyalarından bazıları:

OPEL'DEN EYLÜL AYINA ÖZEL FIRSATLAR

Opel, binek ve ticari araç modellerinde Eylül ayına özel ödeme seçenekleri ve satın alma teklifleri sunuyor. Kampanyalar kapsamında, yenilikçi SUV ürün ailesi 227.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Opel’in hatchback sınıfındaki başarılı temsilcisi Corsa 189.900 TL’den, sınıfının en konforlu modeli Insignia ise 419.300 TL’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor. Opel’in ticari araçlar kampanyası kapsamında Combo Life’ta 12 ay boyunca 0 faizli kredi seçeneği yer alırken, Combo Cargo, Vivaro Cargo ve Zafira Life modellerine ise %0,99 faiz fırsatıyla sahip olunabiliyor.

Sahip olduğu üstün Alman teknolojisini en çağdaş tasarımlarla sunan Opel, Eylül ayında binek ve ticari araç modellerinde uygun satın alma fiyatları ve ödeme seçenekleri sağlıyor. Markanın yeni tasarım diline ve gelişmiş kullanım özelliklerine sahip SUV modeli Crossland’e 227.900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Opel’in sıradışı hatları, Opel Vizör’ü ve Pure Panel kokpitiyle ses getiren en yeni modeli Mokka’ya ise 365.900 TL’den başlayan fiyatlarlar sahip olunabiliyor. Opel’in SUV segmentindeki bir diğer güçlü modeli Opel Grandland X ise 379.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Bununla birlikte, Opel’in sürüş keyfiyle öne çıkan hatchback modeli Corsa, 189.900 TL’den ve prestijli tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Insignia ise 419.300 TL’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.

Opel’in ÖTV muafiyetine uygun birçok binek ve SUV model seçeneği, Eylül ayında da otomobil ihtiyacı olanları bekliyor. Bu kapsamda, tüm Corsa donanımları ile tüm Astra Edition donanımları ÖTV muafiyetine uygun olarak tercih edilebiliyor. SUV seçenekleri arasında ise tüm Crossland Essential ve Edition donanımları ile Grandland X Essential donanımı, ÖTV muafiyeti olan Opel modelleri arasında yer alıyor.

Ticari model ailesine özel %0’dan başlayan faiz seçenekleri

Opel, ticari araç ürün ailesinde Eylül ayına özel faiz oranları ve uygun satın alma seçenekleri sunuyor. Bu kapsamda, Opel Combo Life’ın manuel vitesli Edition donanımına 90.000 TL için 12 ay, 0 faizli kredi imkanıyla sahip olunabiliyor. Binek otomobil konforunu ticari araç özellikleriyle birleştiren Combo Life, 205.900 TL’den başlayan fiyatıyla dikkat çekiyor. Sağlamlığı, çok yönlü kasası ve yüksek kapasitesiyle öne çıkan Combo Cargo’da ise 75.000 TL için 12 ay, %0,99 faizli kredi seçeneği sunulurken, 173.000 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Opel’in özel Eylül ayı fırsatları Zafira Life ve Vivaro Cargo’da da sunuluyor. Buna göre, yüksek verimliliği ve akıllı teknolojileriyle ticarette işleri kolaylaştıran Vivaro Cargo, 75.000 TL kredi için 12 ay, %0,99 seçeneğiyle yeni sahiplerini bekliyor. Vivaro Cargo, Eylül ayı boyunca 219.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Konfor odaklı yenilikçi teknolojileri, özgün Alman tasarımı ve iyi düşünülmüş detaylarıyla Yeni Zafira Life ise 75.000 TL için 12 ay, %0,99 faizli kredi imkanıyla tercih edilebiliyor. Yeni Zafira Life, 336.900 TL’den başlayan fiyatlarla hem şirketler hem de geniş aileler için uygun bir seçenek olarak öne çıkıyor.

RENAULT'DA SONBAHAR CAZİP FIRSATLARLA BAŞLIYOR

Renault’da Eylül ayına özel sıfır faiz avantajı, takas indirimleri ve daha birçok fırsat devam ediyor.

Renault’nun 2021 model otomobillerinden Yeni Taliant'ın sınırlı sayıdaki Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg, Yeni Megane Sedan'ın Joy 1.3 TCe 140 bg versiyonları, 60 bin TL kredi, 12 ay vade ve sıfır faiz finansman kampanyasıyla* sahiplerini bekliyor

Sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Taliant, Yeni Clio, ZOE ve Yeni Megane versiyonlarında 3 bin TL'lik takas indirimi fırsatı da Eylül ayında sunuluyor.

Renault Finans’tan kredi kullananlar 2021 model Yeni Clio Joy 1.0 Sce 65 bg versiyonuna 157.900 TL, ZOE’ye ise 316 bin 900 TL’lik cazip fiyat avantajı yakalıyor.

Renault’nun tüm binek araç modellerinde sağlık çalışanları ile satinal.renault.com.tr platformu üzerinden gerçekleşen online satışlarda Renault Finans’tan kullanılan krediler için dosya masrafı alınmıyor. Ayrıca aracın ilk periyodik bakımını kapsayan Maxxi Bakım ürünü de hediye ediliyor.

Renault’nun tüm binek modellerinde geçerli olan kampanya kapsamında, en az 2 doz COVID-19 aşısı olan müşterilere özel, +1 yıl garanti (Maxxi Warranty) ürününün satın alınması durumunda araç fiyatında 1.000 TL indirim sunuluyor. Salgın döneminde aşılanma sürecini desteklemeyi hedefleyen özel kampanya, Eylül sonuna kadar Renault yetkili satıcılarında tüketicileri bekliyor.

DACIA’DAN CAZİP EYLÜL FIRSATLARI 

Eylül ayında bir Dacia sahibi olmak isteyenleri kredi taksit ödemelerini 2022 Ocak ayına kadar erteleme fırsatı bekliyor. 1.500 TL yakıt hediyesi ve 1.000 TL Dacia Kasko indirimi fırsatını da kapsayan Eylül kampanyasında*, 1 yıl uzatılmış garanti ve ilk periyodik bakım paketi de kullanıcılara sunuluyor.

Yeni Duster lansmana özel fiyatlarlarla sahiplerini bekliyor. Yeni Duster Comfort 1.0 Turbo 90 bg 4x2 versiyonuna 199.000 TL, otomatik şanzımana kavuşan Yeni Duster Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4x2 versiyonuna ise 229.900 TL’lik cazip fiyatlarla sahip olunabiliyor.

Sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Sandero Comfort 1.0 Sce 65 bg versiyonu 154 bin 900 TL, Dacia Dokker Combi Eco-G ise 151 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarla sahipleriyle buluşuyor.

CITROEN'DEN 0 FAİZLİ ARABA KAMPANYALARI

Citroën, Eylül ayında otomobil ürün yelpazesine yönelik sıfır faize varan avantajlı krediler ve indirimli nakit alım seçeneklerini kullanıcılarla buluşturuyor. Ay boyunca PSA Finans avantajıyla sunulan fırsatlar kapsamında; Citroën C5 Aircross SUV model ailesi, 90 bin TL için 12 ay %0 faizli kredi imkânıyla veya nakit alımlarda 16 bin TL’ye varan indirimle 406 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Citroën C3’ün seçili modelleri ise 60 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi imkânı kullanılarak 181 bin 800 TL’lik başlangıç fiyatıyla tercih edilebiliyor. Çok yönlü yapısıyla dikkatleri üzerine çeken yeni Citroën C3 Aircross SUV model ailesi, 60 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi imkânı kullanılarak 233 bin TL’lik başlangıç fiyatıyla tercih edilebiliyor. Güçlü tasarıma sahip yeni Citroën C4 de, 230 bin TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılara sunuluyor. Keyfi artıran donanımlara ve multimedya özelliklerine sahip Citroën Berlingo Kombi ise 40 bin TL için 12 ay %0 faizli kredi ya da 213 bin TL’den başlayan avantajlı nakit alım seçenekleriyle sahiplerini bekliyor.

Citroën dünyasının hayata konfor ve renk katan otomobilleri, Eylül ayında da avantajlı kampanyalarla tercih edilmeye devam ediyor. Konfor, tasarım ve işlevselliği bir arada sunan Citroën C5 Aircross SUV model ailesi, ay boyunca 90 bin TL için 12 ay %0 ya da 120 bin TL için 24 ay %0,99 faizli kredi imkânıyla sunuluyor. Nakit alımda ise 16 bin TL’ye kadar indirimle sunulan C5 Aircross, bu kapsamda nakit alımlarda 406 bin TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarıyla buluşuyor. Çok çeşitli kişiselleştirme kombinasyonlarıyla heyecan verici deneyimler yaşatan ve otomatik şanzıman seçeneğiniyle kullanıcısına daha fazla konfor imkanı sunan C3, seçili modellerinde geçerli 60 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi imkânı kullanılarak, 181 bin 800 TL’lik fiyattan satışa sunuluyor. Tasarım ve teknolojiyi bünyesinde buluşturan yeni Citroën C4 ise 230 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, kredi kampanyasının geçerli olduğu donanımlarda 60 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi imkânı sunuluyor.

YENİ C3 AİRCROSS SUV İÇİN %0,99 FAİZLİ KREDİ FIRSATI!

Güçlü görünüm, çok yönlülüğü, sürüş güvenliği ve sürüş konforunu destekleyen gelişmiş teknolojileriyle, segmentinin en geniş iç mekanıyla birlikte en iyi arka koltuk ve baş mesafesine sahip olan yeni Citroën C3 Aircross SUV,  60 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi imkânıyla Eylül ayı boyunca kullanıcılarla buluşuyor. Donanım seçeneklerine Eylül ayı itibariyle bir yenisinin daha eklendiği yeni C3 Aircross SUV, Feel donanım seçeneği ile 233 bin TL’den satışa sunuluyor.

YENİ BERLİNGO KOMBİ, SIFIR FAİZLİ KREDİYLE EYLÜL’DE DE AVANTAJLI!

Tasarım, pratiklik ve modülerlik açısından yenilikçi çözümler sunan ve multimedya özellikleriyle sürüş keyfini artıran yeni Citroën Berlingo Kombi, 40 bin TL için 12 ay %0 faizli kredi imkânıyla Eylül ayı boyunca kullanıcılarla buluşuyor. Yeni Berlingo Kombi, nakit alımlarda ise 213 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

PEUGEOT TÜRKİYE'DEN 0 FAİZLİ KAMPANYA

Peugeot Türkiye, yeni sezonda yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler için eylül ayına özel faiz oranları ve ödeme seçenekleri sunuyor.

Peugeot Türkiye açıklamasına göre, markanın eylül kampanyası boyunca, tüm Peugeot modellerinde 12 ay sıfır faizli kredi fırsatı tüketicileri bekliyor. Kampanya kapsamında, B-SUV’un lideri Peugeot SUV 2008’e 60 bin TL için 12 ay sıfır faizle sahip olunabiliyor. Tasarımı, yenilenen ön yüzü, farklı gövde renkleri ve "Black Pack" seçeneğiyle dikkati çeken yeni Peugeot SUV 3008 ile yedi kişilik oturma kapasitesi, yeni Peugeot i-Cockpit ve Night Vision’la segmentinde tek 1.5 lt BlueHDi dizel motora sahip yeni Peugeot SUV 5008’e ise 90 bin TL için 12 ay sıfır faizli kredi sağlanıyor.

Peugeot Türkiye’nin eylül ayında sunduğu sıfır faiz kampanyası, hatchback sınıfının iddialı modeli 208 ile sedan sınıfının sevilen modeli 508’de de geçerli oluyor.

2020 yılında Avrupa’da yılın otomobili ödülüne (European Car of the Year) layık görülen yeni Peugeot 208, 12 ay sıfır faizli veya 50 bin TL için 12 ay yüzde 0,99 kredi seçenekleriyle sunuluyor. Peugeot 208’de eylül ayı boyunca fiyatlar 199 bin TL’den başlıyor. Yenilikçi teknolojiler ve sürüş keyfinin birleşimi ile sınıfında öne çıkan Peugeot 508 ise 90 bin TL için 12 ay sıfır faiz seçeneğiyle satışa çıkıyor.

Yorumlar