Yalovalı gençler milli ruhu yerinde soluyacak

Yalova Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi, Yalova Üniversitesi öğrencilerine yönelik ücretsiz Çanakkale gezisi düzenledi. Gezi, gençlerin geçmişlerini daha yakından tanımalarını hedefliyor.Gençlerin tarihlerini daha iyi öğrenmelerini...

Google Haberlere Abone ol
Yalovalı gençler milli ruhu yerinde soluyacak

Yalova Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi, Yalova Üniversitesi öğrencilerine yönelik ücretsiz Çanakkale gezisi düzenledi. Gezi, gençlerin geçmişlerini daha yakından tanımalarını hedefliyor.

Gençlerin tarihlerini daha iyi öğrenmelerini ve bundan dersler çıkartan milli bilince sahip bir gençlik oluşturulmasını hedefleyen Yalova Emniyet Müdürlüğü, "Bir Hilal Uğruna Toprağa Düşenler 3" adlı bir gezi düzenledi. Terörle Mücadele Şubesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonla 43 Yalova Üniversitesi öğrencisi ücretsiz Çanakkale’ye götürülecek. Öğrenciler Çanakkale Savaşı’nın geçtiği yerleri dolaşacak. Maksadın tarihini bilen milli değerlerle donanmış bir gençlik yetiştirmek olduğunu vurgulayan Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Öğrencilerimizin Çanakkale ve Gelibolu yarımadasındaki şehitlik ve müzeleri gezip tarih bilincini arttırmak, tarihi ve kültürel değerlerimize sahip çıkarak benimsemelerini sağlamak, terör örgütlerinin olumsuz propagandalarına karşı gençliği korumak istiyoruz. Bunun yanı sıra gençlerimizin birlikte hareket etme kabiliyetini geliştirmek ve takım ruhunu aşılamayı önemsiyoruz" denildi.

Yorumlar