Başkan Bakıcı Halk Eğitim kursiyerleri ile bir araya geldi

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte Bozüyük Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam, eğitmenler ve kursiyerler ile bir araya geldi.Halk Eğitim Merkezi’nde...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Bakıcı Halk Eğitim kursiyerleri ile bir araya geldi

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte Bozüyük Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam, eğitmenler ve kursiyerler ile bir araya geldi.

Halk Eğitim Merkezi’nde devam eden kursları ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilk olarak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam ile görüştü. Burada Halk Eğitim Merkezi’nde yürütülen çalışmalar ve kurslar hakkında bilgi alan Başkan Bakıcı’ya kursiyerler tarafından yapılmış ahşap muhafazalı kolonya kutusu hediye edildi. 1000 farklı kurs alanında 17 bin kursiyer ile Türkiye’de halk eğitim merkezleri arasında 2. seçilen Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü ve eğitmenlerini tebrik eden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, daha sonra Müdür Levent Susam eşliğinde kurs verilen sınıfları gezdi. Kursiyerler ile sohbet eden Başkan Bakıcı, kurslara Bozüyük Belediyesi olarak gerekli desteği vermeye her zaman hazır olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, daha sonra Halk Eğitim Merkezi’nin 4 Eylül Bedri Rahmi Caddesi’ndeki ek hizmet binasını ziyaret etti. Eğitim Merkezi içerisinde kurs gören kursiyer hanımlar ile hasbihal eden Başkan Bakıcı hanımlar tarafından iletilen talepleri ve istekleri dinleyerek, talep ettikleri hususlarda gerekli desteği en kısa sürede vereceklerini belirtti. Güzel bir sohbet ortamı içerisinde gerçekleştirilen ziyaretten ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya taleplerini birinci ağızdan iletmiş olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren kursiyerler Başkan Bakıcı’ya teşekkür ettiler. Başkan Bakıcı da kurslarda üretilen el emeği göz nuru ürünlerin satılması ve sergilenmesi konusunda her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Ardından Halk Eğitim Merkezi yöneticileri ahşap boyamadan, dikiş nakış kurslarına kadar pek çok alanda devam eden kurslara yoğun bir ilgi olduğunu, talep edilmesi ve taleplerin yeterli sayıya ulaşması durumunda talep edilen kursların hemen açılacağını belirttiler.

Yorumlar