Başkan Arslan: "Nevşehirspor maçı ücretsiz olacak"

Yozgatspor 1959 FK Başkanı Dr. Kazım Arslan, Pazar günü oynanacak Nevşehir maçının derbi niteliğinde olduğunu belirterek, bu maçın ücretsiz olacağını söyledi.Arslan, Nevşehir maçının telafisi zor bir maç olduğunu kaydetti. Yozgatspor’un...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Arslan: "Nevşehirspor maçı ücretsiz olacak"

Yozgatspor 1959 FK Başkanı Dr. Kazım Arslan, Pazar günü oynanacak Nevşehir maçının derbi niteliğinde olduğunu belirterek, bu maçın ücretsiz olacağını söyledi.

Arslan, Nevşehir maçının telafisi zor bir maç olduğunu kaydetti. Yozgatspor’un bu maçı kazanmak zorunda olduğunu vurgulayan Kazım Arslan,"Nevşehir’i çok rahat yenebilecek bir kadroya sahibiz. Motivasyon ve psikolojik olarak da iyi durumdayız. Yozgat seyircisinden maçın ücretsiz olması için bir talep geldi. Gerek sosyal medya gerekse basın aracılığıyla çok yoğun bir talep geldi. Bunun üzerine biz bu talebi değerlendirdik. Biraz da son dönemde takım ile taraftar arasında sıkıntıyı kaldırmaya yönelik bu maçın ücretsiz olması kararını aldık. Nevşehir maçına mahsus olmak üzerine ücret almayacağız" dedi.

Yorumlar