Zonguldak'taki otobüs kazasında acı üstüne acı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde içinde yolcuların bulunduğu otobüs uçurumdan yuvarlandı, ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, yaralı olarak kurtarılan 4 kişi de daha sonra hayatını kaybetti. Kaza yapan otobüsün cenazeden dönen kafileyi taşıdığı öğrenildi. Öte yandan, kaza haberini alan kazazede yakınlarının bindiği tarım aracı da kaza geçirdi, 9 kişi de bu kazada yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Zonguldak'taki otobüs kazasında acı üstüne acı

Sonhaberler | Haber Merkezi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde cenazeden dönenlerin içinde bulunduğu bir midibüsün devrilmesi sonucu 10 ki̇şi̇ hayatını kaybetti, 16 ki̇şi̇ yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezi yönüne giden henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen midibüs, Serdaroğlu mevkisinde yaklaşık 30 metrelik şarampole devrildi.

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen, jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri, bölgede kurtarma çalışması başlattı.

Kazada, 10 kişi öldü, 16 kişi yaralandı. Midibüsten çıkartılan yaralılar, çevredeki hastanelere sevk edildi.

Kazada ölen ve yaralananların kimliklerini belirleme çalışması sürüyor.

Midibüstekilerin İstanbul'dan, Ereğli ilçesi Ormanlı beldesinde Dağlıca köyündeki cenazeye katıldıkları ve İstanbul'a dönüş yolunda oldukları bildirildi.

AYNI BÖLGEDE İKİNCİ KAZA

Kaza yerinde kurtarma çalışması devam ederken, köy yolunda ikinci bir kaza meydana geldi. Midibüste bulunanların yakınları, kazayı duyunca patpat denilen tarım aracıyla yola çıktı. Patpat, köy çıkışında kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Yorumlar