Vali Enver Salihoğlu kalp krizi geçirdi

Makam aracında kalp krizi geçirdiği belirlenen Tekirdağ Valisi Salihoğlu hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Vali Enver Salihoğlu kalp krizi geçirdi

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu kalp krizi geçirdi.

Vali Salihoğlu, valilikten konutuna geçtiği sırada makam aracında rahatsızlandı.

Araç durdurularak koruma polislerince sağlık ekiplerine haber verildi. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Vali Salihoğlu ambulansla Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı.

Salihoğlu, koroner anjiyografi ünitesinde anjiyoya alındı.

UYUTULUYOR

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Gültekin, kalp krizi geçiren Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'na anjiyo yapıldığını belirterek, "Uyutuluyor. İnşallah yarın sabah hayırlısıyla uyandırırız" dedi.

NKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gültekin, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Vali Salihoğlu'nun bilinci kapalı, entübe şekilde hastaneye getirildiğini belirtti

İki damarının tıkalı olduğu tespit edilen Vali Salihoğlu'na anjiyo yapıldığını açıklayan Gültekin, şunları kaydetti:

"Sayın valimizin iki tane ana damarı tıkalıydı geldiğinde. Biri ortadaki damar, biri öndeki damar dediğimiz kısmı. Başarılı bir şekilde iki damar da açıldı. Stentler yerleştirildi. Damarlarda herhangi bir sıkıntısı yok, bilinç kaybı süresini bilemediğimiz için bugün sabaha kadar uyutacağız. Genel durumu iyi, inşallah sağlığıyla uyandıracağımızı düşünüyoruz."

Gültekin, "Şu anda gereken işlem yapıldı, uyutuluyor. İnşallah yarın sabah hayırlısıyla uyandırırız. Bilinci kapalı. Bildiğimiz kadarıyla daha önce de böyle bir sağlık sorunu yoktu" dedi.

Yorumlar