Turkcell’den meydanlara ücretsiz Wifi

Turkcell Türkiye’nin birçok şehrindeki meydanlarda ücretsiz kablosuz internet hizmeti sunuyor

Google Haberlere Abone ol
Turkcell’den meydanlara ücretsiz Wifi
 Turkcell, 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana meydanları boş bırakmayan ve demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlar için iletişim desteği sunmaya devam ediyor.
Şirket açıklamasına göre, Turkcell, İstanbul, Ankara, Konya, Bursa, Kayseri, Gaziantep, Denizli, İzmir ve Antalya’da toplam 14 meydanda ücretsiz kablosuz internet hizmeti sunuyor.Turkcell'in bu hizmetinden sadece Turkcell’liler değil diğer operatörlerin aboneleri de yararlanabiliyor.

Turkcell Wifi hizmeti, İstanbul’da Taksim, Saraçhane, Kadıköy Rıhtım, Vatan Caddesi, Bağcılar ve Esenler, Ankara’da Kızılay Meydanı, Konya’da Mevlana Meydanı, Bursa’da Fomara Meydanı, Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı, Gaziantep’te Demokrasi Meydanı, Denizli’de Çınar Meydanı, İzmir’de Konak Meydanı ve Antalya’da Cumhuriyet Meydanında sunuluyor.

Şirket, fiber hızındaki kablosuz internet bağlantısıyla kullanıcıların bilgiye erişmesini ve iletişimin kesintiye uğramamasını sağlamayı amaçlıyor.
Turkcell’in fiber hızında wifi hizmeti sunduğu ve kullanıcı başına günlük 250 MB internet kullanılabilen meydanlarda, sistemin kurulmasından bu yana geçen 13 günlük sürede bin 600 GB’ın üzerinde data kullanımı gerçekleştiği bildirildi. Ücretsiz kablosuz internet hizmetinden yararlanmak içinse kablosuz ağı seçtikten sonra telefon numarasını girmek ve telefona gelen SMS ile giriş yapmak yeterli oluyor.

Turkcell, ayrıca 15 Temmuz itibarıyla olağanüstü durumlarda bölgesel olarak tanımlanan "Acil İletişim Paketi"nin kotasını yükselterek tüm müşterilerine ücretsiz konuşma, mesajlaşma ve internet tanımlaması yaptı. Paketin tanımlaması, yurt dışında bulunan 190 bin müşteriyi de kapsayacak şekilde uygulanırken, OHAL ilan edildikten sonra paketteki internet kotası artırılarak yeni bir tanımlama daha yapıldı. Ayrıca özellikle 15 Temmuz gecesi kesintisiz televizyon yayını yapan Turkcell TV+ platformunu kullananlar için de ücretsiz olarak 4 GB ek internet paketi tanımlaması yapıldı.

Yorumlar