Tunceli'de şüpheli yangınlar

Tunceli'de dün gece bir mahallede eş zamanlı olarak iki ayrı ev alev alev yandı.

Google Haberlere Abone ol
Tunceli'de şüpheli yangınlar
Tunceli’nin Çemişgezek ilçesi Tepebaşı Mahallesi’nde eş zamanlı olarak iki farklı noktada çıkan yangınlarda çok sayıda ev yandı.

Saat 23.30 sularında Çemişgezek ilçesi Tepebaşı Mahallesi Nalbant sokakta bulunan boş bir evde yangın meydana geldi. İtfaiye yangına müdahale etmeye başladıktan 15 dakika sonra yaklaşık 400 metre yakınlıkta bulunan Yelmaniye sokaktaki yine boş bir evde daha alevler yükseldi. Olay yerine ambulanslar, kazıcı kepçeler , Tedaş ve polis ekipleri sevk edilirken; çok sayıda vatandaş itfaiye ekiplerine yardımcı oldu. Saat 02.30 da tamamen kontrol altına alınan yangında toplam 4 ev, 1 ahır ve 1 odunluk yandı. Yangın ilçede büyük korkuya yol açarken; duman zehirlenmesinden 5 vatandaş hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan bir kişi ise ambulansla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken, yaralı şahsın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

İZMİR BORNOVA'DA DA BENZER YANGIN

İzmir’in Balçova İlçesi’nde daha önce restoran ve eğlence merkezi olarak kullanılan boş bir bina henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangınla kül oldu.

Yangın, gece saat 03:30 civarında İnciraltı Mahallesi Haydar Aliev Bulvarı üzerinde bulunan boş bir binada çıktı. Edinilen bilgiye göre, daha önce restoran ve eğlence merkezi olarak kullanılan binanın yandığını gören çevredeki vatandaşlar, durumu direk itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, 8 itfaiye aracı ile yangını müdahale ederek yangını söndürdü. Yangının söndürülmesinin ardından olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, işyeri kül oldu.

Kaynak: Ajanslar

Yorumlar