Tunceli'de polise saldırı: Bir şehit, iki yaralı

Tunceli'de polise saldıran PKK terör örgütü bir polisi şehit etti, iki polis de yaralandı

Google Haberlere Abone ol
Tunceli'de polise saldırı: Bir şehit, iki yaralı
Tunceli Ovacık karayolu üzerinde bulunan mobil polis kontrol noktasına PKK'lı teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırı sonucu 1 polis memurunun şehit olurken, 2 polis de yaralandı.

Tunceli'de bugün saat 23.30 sıralarında Tunceli Ovacık karayolu üzerinde bulunan mobil polis kontrol noktasına PKK'lı teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Yoğun silah seslerinin ve patlama seslerinin duyulduğu saldırıda 1 polis memurunun şehit olurken, 2 polis de yaralandı.

Saldırının ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar ambulanslarla Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

Tunceli Valiliği, Ovacık karayolu üzerinde bulunan mobil polis kontrol noktasına PKK'lı teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda 1 polis memurunun şehit olduğunu, 2 polisin de yaralandığını açıkladı. Valilik açıklamasında, "23.07.2016 günü saat 23.25'te ilimiz Merkez Moğultay Mahallesi Tunceli-Ovacık Karayolu girişinde bulunan zırhlı ekiplerimize BTÖ tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı sonucu 1 kahraman polisimiz şehit olmuş, 2 polisimiz yaralanmıştır. Yaralılarımız askeri helikopterle Elazığ iline sevk edilmiş olup, tedavilerine devam edilmektedir. Bölgede teröristlerin yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi maksadıyla operasyona başlanılmıştır" denildi.

Yorumlar