TCDD'den ilaçlama uyarısı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ve Eskişehir sınırları içindeki demiryolu...

Google Haberlere Abone ol
TCDD'den ilaçlama uyarısı
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ve Eskişehir sınırları içindeki demiryolu hat ve istasyonlarında otla mücadele kapsamında yapılacak ilaçlama nedeniyle vatandaşları uyardı.

TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ve Eskişehir sınırları içindeki demiryolu hat ve istasyonlarında yarından itibaren 22 Mayıs'a kadar otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, kullanılacak ilaçların insan ve hayvan sağlığını etkileyici özellik taşıması nedeniyle belirtilen demiryolu güzergahı ve 10 metre yakınındaki arazilerde, ilaçlama tarihinden bir hafta boyunca vatandaşların dikkatli olmaları, söz konusu yerlerde hayvanlarını otlatmamaları ve ot hasadı yapmamaları gerektiği vurgulandı.

Yorumlar