'Tarım ve Teknoloji Günleri' Fuarı

Tekirdağ Valisi Ceylan: ''Hükümetimizin ve devletimizin destekleri ile hem tarım alanında hem de diğer alanlarda kendimizi daha da geliştireceğiz''

Google Haberlere Abone ol
'Tarım ve Teknoloji Günleri' Fuarı
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, Alman Tarım Birliği (DLG) ve Önder Çiftçi Birliği (ÖÇB) tarafından düzenlenen Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı açıldı.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Karaevli Mahallesi'nde 120 bin metrekare alanda yurt içi ve yurt dışından 101 firmanın katılımıyla düzenlenen fuarın açılışında yaptığı konuşmada, Tekirdağ'ın Türkiye'nin önemli tarım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Bu gibi etkinliklerin Tekirdağ'ın yanı sıra ülke ekonomisine de katkı sağlayacağını belirten Ceylan, şunları kaydetti:

"Biz geçmişten bu yana geçimimizi tarım ile sağlayan bir toplumuz. Zamanla bu alanda ve diğer alanlarda kendimizi geliştirdik ve dünyanın saygı değer ekonomisine sahip ülkeleri arasına girdik. Bu tür etkinliklerle birlikte tarım sektöründe varlığımız daha da hissedilecektir. Hükümetimizin ve devletimizin destekleri ile hem tarım alanında hem de diğer alanlarda kendimizi daha da geliştireceğiz."

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise kentin bir tarım şehri olduğunu, buranın tarımına katkı sağlayacak bu ve benzeri fuarların her zaman destekçisi olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan fuarda, Vali Ceylan ve katılımcılar, stantları gezdi.

Açılışa, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün, AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır ve CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ile davetliler katıldı.

Yorumlar