Sur'da 3 PKK'lı öldürüldü

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağının devam ettiği mahallelerde 3 PKK'lı öldürüldü

Google Haberlere Abone ol
Sur'da 3 PKK'lı öldürüldü

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Sur'da sokağa çıkma yasağının uygulandığı bölgelerde arama tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçlerine, terör örgütü PKK mensuplarınca uzun namlulu silahla ateş açıldı.

Polis ekiplerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Bölgede güvenlik güçlerinin arama çalışmaları devam ediyor.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor.

BAĞLAR'DA ONLARCA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Güvenlik güçleri, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda bir hafta içinde 70 kalaşnikof ile bunlara ait 57 bin fişek, 6 Biksi makineli tüfeği, 5 keskin nişancı tüfeği, 91 el bombası ve patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi.

Bölgedeki güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırıları sonucu sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Kaynartepe Mahallesi'ndeki operasyon sürüyor.

Güvenlik güçleri, son bir haftada 70 kalaşnikof ile bunlara ait 57 bin fişek, 6 Biksi makineli tüfeği ile 45 bin fişek, 5 keskin nişancı tüfeği ile bu tüfeklere ait 500 fişeğin yanı sıra 10 roketatar, 91 el bombası, 22 el yapımı patlayıcı, bomba yapımında kullanılan 18 çuval kimyasal toz ve çok sayıda malzeme ile bir miktar kubar esrar ele geçirdi.

Yorumlar