Otopark tartışması iki ölümle bitti

Adana'da, araç park etme nedeniyle çıktığı ileri sürülen tartışmada evli çift, komşuları tarafından öldürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Otopark tartışması iki ölümle bitti

Adana'da 35 yaşındaki Tekin Özmetin ile 38 yaşındaki eşi Sinem Özmetin, otopark sorunu yüzünden tartıştıkları komşuları 54 yaşındaki Hasan Uçar tarafından tabancayla vuralarak öldürüldü.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Toros Mahallesi 78137 Sokak’ta meydana geldi. Giyim firması sahibi Tekin Özmetin, oturduğu apartmanın garajındaki cipini çıkarmak için akşam saatlerinde aşağı indi.

Arkasında daha önce husumetli olduğu Hasan Uçar’ın otomobilin park etmesi nedeniyle cipini çıkaramayan Özmetin, polisi arayarak yardım istedi. Polise, daha önce çeşitli nedenlerden dolayı kavgalı olduğu Uçar ile konuşmak istemediği için yardım istediğini belirten Özmetin, beklemeye başladı.

Bu sırada Hasan Uçar’ın ağabeyi 59 yaşındaki Sadık Uçar, Tekin Özmetin ile merdivende tartışmaya başladı. İddiaya göre 6’ıncı kattaki eviden tartışmayı duyunca tabancısını alıp 3’üncü kattaki Tekin Özmetin’in evine inen Hasan Uçar, arka arkaya ateş etmeye başladı. Hasan Uçar’ın tabancasından çıkan mermiler, Tekin Özmetin ile eşi Sinem Özmetin’in başları ve vücutlarının çeşitli yerlerine isabet etti. Özmetin çifti kanlar içinde yere yığılırken, Uçar ise 6’ıncı kattaki evine kaçtı.

Bu sırada apartmana gelen polis ekipleri, Hasan Uçar ile ağabeyi Sadık Uçar’ı evlerinde gözaltına aldı.

Kaynak: DHA

Yorumlar