Nusaybin'de şehit sayısı üçe yükseldi

Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında sabah saatlerinde şehit olan bir polisten sonra, yaralanan iki asker daha şehit düştü

Google Haberlere Abone ol
Nusaybin'de şehit sayısı üçe yükseldi

Mardin’in Nusaybin ilçesindeki operasyonda 2 asker ve 1 polis şehit oldu. Çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması amacıyla 14 Mart pazartesi sokağa çıkma yasağı ilan edilen Nusaybin’de geniş kapsamlı operasyonların yoğun olarak devam ediyor. Çatışmaların, Fırat, Dicle, Abdulkadir Paşa ve Yenişehir mahallelerinde yoğunlaştığı belirtilirken; DHA bomba tuzaklı barikatların top atışlarıyla imha edildiğini aktardı.

Fırat Mahallesi'nde açılan ateşte ağır yaralanan 1 özel harekat polisinin kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde, el yapımı patlayıcının uzaktan infilak ettirilmesi sonucunda da 2 askerin olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. 

Öte yandan, ilçede elektrikleri kesik olan 8 mahalleden 3'üne tekrar elektrik verilmeye başlandı. Çatışmalar nedeniyle Çağ Çağ Caddesi'nde hasar gören ana şebekenin arızalanması nedeniyle elektrik kesintilerine çatışmalara rağmen müdahale eden DEDAŞ ekipleri, Yenituran ve Yeşilkent ve Selahaddin Eyyubi Mahallelerine tekrar enerji vermeye başladı.

Yorumlar