Muş ve Hakkari'de demokrasi nöbeti sürüyor

Muş ve Hakkari'de FETÖ darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar, demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Muş ve Hakkari'de demokrasi nöbeti sürüyor
Muş ve Hakkari'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar, demokrasi nöbetine devam ediyor.

Muş'ta Belediye Meydanı'nda toplananlar, ellerinde Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleriyle darbe girişimini protesto etti.

Demokrasi nöbetine katılan eski Refah Partisi Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, bir konuşma yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'ye hizmet yapmaktan başka bir derdi olmadığına, buna karşın darbe yapılmak istendiğine dikkati çeken Yılmaz, darbe girişiminin tarihteki en büyük ihanet olduğunu söyledi. Daha önce de darbe girişimleri olduğu ancak başarılı olamadığını hatırlatan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her zaman dik durduğunu vurguladı.

Hakkari

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde FETÖ'nün darbe girişimini protesto eden vatandaşlar, demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Hükümet Konağı bahçesinde devam eden demokrasi nöbetine AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Halil Yıldız, kurum amirleri ve vatandaş da katılıyor.

Vatandaşlara çeşitli ikramların yapıldığı nöbete katılan İlçe Kaymakamı Mehmet Mut, vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti İlçe Başkanı Yıldız, ülke genelinde olduğu gibi Çukurca'da da vatandaşların günlerden bu yana demokrasi nöbetini̇ sürdürdüğünü belirterek "Çukurca halkımızın darbe girişimine karşı yaptığı demokrasi nöbeti, çok kıymetli bir duruştur. Milletimiz, halkımız, insanımız kendi özgürlüğüne sahip çıkmıştır" dedi.

Yorumlar