Muğla emniyetinden 'canlı bomba' açıklaması

Muğla Emniyet Müdürlüğü sosyal medyada Muğla'da canlı bomba eylemleri olacağı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Google Haberlere Abone ol
Muğla emniyetinden 'canlı bomba' açıklaması

Muğla Emniyet Müdürlüğünden, bazı haber siteleri ve sosyal paylaşım sitelerindeki kent merkezi ve ilçelerinde terör eylemleri gerçekleştirileceği, canlı bombalar ve araçlar bulunduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, halkın korku ve panik içinde olmasını gerektirecek hiçbir somut emare bulunmadığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ülkenin maruz kaldığı terör olayları karşısında kent merkezi ve ilçelerinde güvenlik tedbirlerinin en üst seviyede alındığı kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz merkez ve ilçelerinde terör olayları gerçekleşeceği, ilimizde canlı bombalar ve araçlar bulunduğu ve benzeri haberler yapıldığını tespit etmiş bulunuyoruz. Bu haberlerin hiçbirisinin gerçekle ilgisi bulunmamakta ve dedikodu mahiyetindedir.

Halkımızın korku ve panik içerisinde bulunmasını gerektirecek hiçbir somut emare yoktur. Bu konuda emniyet ve valiliğimizce yapılacak açıklamaların dışındaki haber ve söylentilere itibar edilmemesini tüm halkımızdan önemle rica ederiz."

Yorumlar