Mardin Savur ve Şırnak'ta patlama: 5 şehit

Mardin Savur'da meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. Şırnak'ta tuzaklanan evde ise 1 asker şehit düştü

Google Haberlere Abone ol
Mardin Savur ve Şırnak'ta patlama: 5 şehit

Mardin Savur'da zırhlı aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 asker hayatını kaybetti, 7 asker ise yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Mardin'in Savur ilçesi Taşlık ile Yazır köyleri arasında seyir halindeki askeri aracın geçişi sırasında teröristler tarafından önceden döşenen patlayıcı infilak etti. Yaşanan patlamada ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı.

Olay sonrasında bölgeye çok sayıda takviye gönderilirken, kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

ŞIRNAK'TA TUZAKLI EVDE PATLAMA: 1 ŞEHİT

Öte yandan, Şırnak'ta PKK'lı teröristlere yönelik devam eden operasyonda 1 polis memuru şehit oldu, 6 güvenlik görevlisi yaralandı.

Kent merkezinde terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi Operasyonu" sürüyor.

İsmetpaşa Mahallesi'nde teröristlerce düzenlenen saldırıda 1 polis memuru şehit düştü, 6 güvenlik görevlisi yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Şırnak Asker Hastanesi ve Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yorumlar