Mardin'deki saldırıda iki PKK'lı parçalanarak öldü

Mardin Midyat'ta jandarma karakoluna bomba yüklü araçla saldıran PKK'lılardan ikisi parçalanarak öldü

Google Haberlere Abone ol
Mardin'deki saldırıda iki PKK'lı parçalanarak öldü
Mardin Valiliğinden, Midyat'ta terör örgütü mensuplarınca jandarma karakoluna düzenlenen saldırıda, bir asker ile 2 geçici köy korucusunun şehit olduğu bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Anıtlı Jandarma Karakol Komutanlığında görevli personelin, saat 19.30 sularında karakola yaklaşan şüpheli bir aracı durdurmak istediği belirtildi.

İkaza rağmen durmayan araca ateş açıldığı ifade edilen açıklamada, bu sırada teröristlerin bomba yüklü aracı patlattığı, olayda bir asker ile 2 korucunun şehit olduğu, yaralanarak Midyat Devlet Hastanesine kaldırılan bir askerin ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Bombalı saldırıyı gerçekleştiren araçtaki 2 teröristin parçalanarak öldüğü kaydedilen açıklamada, "Olayla ilgili olarak adli tahkikat başlatılmış olup bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet niyaz eder, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diler, yaralı askerimize acil şifalar temenni ederiz." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar