Kusan yolcu bombalı faciayı önledi

Metrobüs durağındaki çöp kutusuna bırakılan bomba, kusmuğunu çöpe bıraktığı için gözaltına alınan Cihat F sayesinde bulunmuş

Google Haberlere Abone ol
Kusan yolcu bombalı faciayı önledi
İstanbul Avcılar'da metrobüs durağına bırakılan şüpheli çöp poşetinin peşine düşen polis bomba buldu. Şüpheli poşeti bırakan kişi olan Cihat F'nin midesi bulandığı için metrobüsteki poşeti kustuktan sonra duraktaki çöpe attı. Polis de şüpheli poşeti bırakan F'nin hareketinden yola çıkarak bombaya rastladı. 

Avcılar Metrobüs durağında meydana gelen patlamanın ardından film gibi gelişmeler yaşandı. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, çöp bidonuna bombalı poşeti bırakan tekstil işçisi Cihat F.'yi gözaltına aldı.

Cihat F. polise, bombalama olayıyla bir ilgisinin olmadığını söylerken "Olay günü metrobüsteyken aniden midem bulandı. İçerisinde kola kutusu bulunan poşete kustum. Daha sonra ağzını sıkıca bağlayarak çöp bidonuna attım" dedi. Konuyu araştıran terör polisi, işçinin söylediklerinin doğru olduğunu belirledi Cihat F.'nin yaptığı bu hareket büyük bir facianın önüne geçti. Terör polisi olayın failini ararken Çağlayan'da Gazi Y. 'yi şüpheli olarak gözaltına alındı. Zanlının gitar kutusundan, 1 adet pompalı tüfek ve durakta patlayan kola kutusunun benzeri çıkınca gerçek fail belirlendi. 

Yorumlar