Kırklareli ve Tekirdağ'da demokrasi nöbeti devam ediyor

Kırklareli ve Tekirdağ'da vatandaşların darbe girişimine tepki amacıyla tuttuğu "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Kırklareli ve Tekirdağ'da demokrasi nöbeti devam ediyor
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine tepki amacıyla başlatılan "demokrasi nöbeti", Kırklareli ve Tekirdağ'da vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor.

Kırklareli Vilayet Meydanında bir araya gelen vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunduğu gecede, dualar edildi.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu, ülkenin zor günlerini milletin de desteğiyle geride bıraktığını ve darbe girişiminin ardından vatandaşların demokrasiye sahip çıktığını kaydetti.

Çiler, Türk milletinin birliğini ve dirliğini bozmaya hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade etti.
Kırklareli Motosiklet kullanıcıları da darbe girişimine tepki amacıyla kentte tur attı. Vilayet Meydanında toplanan grup, kornalar eşliğinde sahnenin önünden geçerek vatandaşları selamladı.
Motosiklet kullanıcısı Bünyamin Saygılı, grup adına gazetecilere yaptığı açıklamada, demokrasiye sahip çıkmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

TEKİRDAĞ

Tekirdağ'da valilik binası önünde toplanan vatandaşlar, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu. Darbe girişimi sırasında şehit olanlar ve yaralananlar için dua eden vatandaşlar, zaman zaman tekbir getirdi.

Ellerinde Türk bayrakları bulunan vatandaşlar, darbe karşıtı sloganları attı.

Yorumlar