Kayseri'de sahte bilet operasyonu

Kayseri'de sahte bilet kullandıkları belirlenen halk otobüslerine operasyon düzenlendi. Çok sayıda otobüs şoförü ve sahibi gözaltına alındı

Google Haberlere Abone ol
Kayseri'de sahte bilet operasyonu

Kayseri'de polis, sahte bilet kullanıldığı iddiasıyla Büyükşehir Belediye Halk Otobüsleri yönelik operasyon düzenlendi. Sahte biletin kullanıldığı iddia edilen 30 otobüs, bu sabah Melikgazi Emniyet Müdürlüğü yanındak Kız İmam Hatip Lisesi bahçesine çekildi. 30 otobüs sürücüsü ve sahibi gözaltına alındı

Günün erken saatlerinde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ekipleri tarafından yapılan operasyonda sefer hazırlığında bulunan 30 Halk otobüsüne iddiaya göre sahte bilet kullanıldığı gerekçesiyle ''Şafak operasyonu' düzenlendi.

Operasyonda otobüs şoförleri ve sahipleri Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine getirilerek, gözaltına alındı. Sabah seferine başlama hazırlığında bulunan halk otobüslerine polis ekipleri el koyarak, Melikgazi Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan kız İmam Hatip Lisesi bahçesine çektirdi.

Büyükşehir Belediyesine gelen şikayetler üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından operasyonun başlatıldığı, gözaltına alınan sürücü ve otobüs sahiplerinin ifadesine göre, gözaltındakilerin sayısının artabileceği bildirildi. Soruşturma çerçevesinde halk otobüslerinin kamera ve bilet okuyan manyetik sistemlerinin de inceleneceği ifade edildi.

Yorumlar